Ce face ascultarea de Dumnezeu!

Alex Kendrick este un păstor la Sherwood Baptist Church în Albany, Georgia din 1999. Pe lîngă aceea că este păstor, el mai este și regizor renumit.

Alex Kendrick

Alex Kendrick s-a născut în Athens, Georgia fiind al doilea dintre cei trei fii a lui Larry și Rhonwyn Kendrick.A crescut în Smyrna, GA și a absolvit    universitatea Kennesaw  cu specialitatea  Comunicații.A lucrat ca Dj creștin pentru două stații de radio înainte ca să meargă la Seminarul Teologic din New Orleans și ca să fie ales în slujire.

Alex Krendrick vorbește cîte ceva despre sine și activitatea lui:

„Părinții mei îl iubeu foarte mult pe Dumneze și erau așa puțin mai conservați pentru că doreau să ne ocrotească de lucrurile lumești și rar se întîmpla să privim filme iar cînd vedeam vreun film eram minunat de ecanul mare și imaginile care erau distribuite.Aveam vreo 9-10 ani și mă gîndeam „trebuie să fac  aceasta”.Multe din istoriile pe care  le făceam fiind copil cu camera de acasă aveau și acțiune și umor și le arătam prietenilor, familiei.Cînd am crescut mai mare am văzut cum o istorie poate influența viețile oamenilor și aceasta a fost chemarea mea de trezire că Dumnezeu îmi spunea „Alex, pot să folosesc dorința ta pentru Voia mea și pot să fac posibil ceea ce pare imposibil”.

M-am rugat și Dumnezeu mi-a dat această idee pentru  filmul „Flywheel” care era despre un om ce trăia cu familia într-un anumit fel, dar la biserică era  cu totul alt om.Atunci oamenii se vedeau pe ei înșiși și au început să fie influențați de acest film fiind provocați la schimbare. Vorbeam cu păstorul și mi-a spus că posibil că Dumnezeu arată ceva prin aceasta și vrea să ne deschidă uși noi.Am  simțit cum Dumnezeu ne spunea să ne încredem în El. Mi-a venit mesajul că fiecare din noi are anumite frici, giganți cu care se confruntă dar indiferent de situație trebuie să ne incredem în El și să îl lăudăm și cînd cîștigăm dar și cînd pierdem.Nimeni nu era interesat în acest film.Curînd  însă, am fost sunați de o companie de muzică care a vrut să facă muzica pentru acest film „Facing the Giants”.

A fost peste așteptările noastre și oamenii se vedeau pe ei în acest film spunînd: „acesta-i gigantul meu”.Din anumite motive, calea noastră devenea mult mai grea.Mă vedeam cu soția mea mult mai rar și aveam probleme în familia mea pentru că ea avea nevoie de dragostea mea dar eu deși o iubeam, mă dedicam total la ceea ce făceam.Ne-am rugat iarăși și ne-a venit ideea să facem filmul „Fireproof” despre un bărbat care dorea să divorțeze de soția lui dar Dumnezeu i-a cerut ca să mai stea cu ea încă 40 de zile facînd tot ceea ce scrie in jurnalul dat de tatăl lui.”

Apoi, în 2011 a urmat filmul „Courageous” cu un mesaj atît de puternic.Dumnezeu  a lucrat  la inimile oamenilor și prin acest film.