Ce crede Billy Graham despre antrenorii creștini?

Billy Graham, cel mai mare evanghelist al secolului XX a făcut următoarea afirmație: 

„One coach will impact more young people in a year than the average person does in a lifetime. So who’s coaching the coaches?” 

TRADUCERE PERSONALĂ: Un antrenor va avea impact în viețile mai multor tineri pe parcursul unui an decât o persoană obișnuită pe parcursul întregii ei vieți. 

Mă gândesc cât de actuală este această afirmație în contextul când în Rep. Moldova peste 80% din profesori în școli sunt femei și în cele mai multe biserici raportul dintre femei și bărbați este de 80% la 20%. 

Domnul să-i ajute pe toți pastorii din țară să realizeze importanța misiunii prin sport și motivarea tinerilor la pregătirea pentru această lucrare la Școala Internațională de Antrenori Sportivi. 

De asemenea, este bine pentru părinți să-i încurajeze pe copiii lor să meargă în secțiile sportive unde antrenorii sunt creștini, cu moralitate înaltă și care îi vor învăța pe copiii din Cuvântul lui Dumnezeu. La Clubul de Taekwon-Do „Stolas Leukas” vă așteaptă o echipă de antrenori bine pregătiți și care predau cu multă pasiune.