Caz ŞOCANT în Floreşti! Un minor de doar 14 ani, implicat în sex în grup

Din ştirile de la ProTV am aflat astăzi despre cazul unei tinere de 25 de ani din s.Sănătăuca, r-l Floreşti, care susţine că ar fi fost violată de către 4 băieţi, inclusiv de un minor de 14 ani, în casa căruia s-ar fi întîmplat totul.

Presupusii violatori resping, însă, acuzatiile de viol si spun ca fata a acceptat benevol relatiile sexuale. Oamenii legii asteapta acum expertiza medico-legala pentru a stabili daca incep sau nu urmarirea penala in acest caz. Potrivit ştirii, părinţii minorului sunt plecaţi de 6 ani în Italia, iar acesta locuieşte doar cu fratele său mai mare care a terminat clasa a XII-a.

Este regretabil ceea ce s-a întîmplat cu fata, şi dacă se va dovedi vina băieţilor, aceştia vor trebui cu siguranţă să răspundă în faţa legii, ispăşindu-şi pedeapsa pe deplin. De altă parte, mi-e jale de băiatul de 14 ani că a fost lăsat în voia soartei de către părinţii lui, acesta fiind atras într-un cerc de prieteni destrăbălaţi. Consider că statul trebuie să ia atitudine în acest caz şi să lipsească pe părinţi de drepturi părinteşti. Să-ţi laşi copiii minori acasă de capul lor şi să pleci pentru 6 ani peste hotare pentru a cîştiga bani nu poate fi o scuză. Copiii nu au nevoie de bani, ei au nevoie de părinţii lor lîngă ei.