Caută reducerea pentru tabăra EFNL în numărul de vineri al ziarului MOLDOVA CREȘTINĂ

Pentru doritorii să studieze intensiv limba engleză cu rezultate reale, English For a New Life anunță reducere de 25% pentru tabăra de 10 zile din iulie 2017. Un cupon de reducere în acest sens poate fi găsit în numărul ziarului MOLDOVA CREȘTINĂ din numărul de vineri, 12 mai 2017.

Primii 30 care se vor înregistra în baza cuponului vor beneficia de această reducere. Pentru înregistrare, telefonați profesoara Asociației Marcela Tașca (+373 68044412) sau contactați-o pe facebook. Beneficiarul reducerii trebuie să păstreze ziarul care conține cuponul de reducere până la începerea taberei și să-l prezinte la înregistrare în prima zi.

Ziarul nu se vinde în chioșcurile din țară. Vor putea beneficia de reducere cei abonați la ziar. De asemenea, puteți găsi ziarul săptămânal în școlile și bibliotecile din țară. Pentru 2017 sunt abonate la ziarul MOLDOVA CREȘTINĂ toate școlile și toate bibliotecile din Moldova.

O reducere similară va fi oferită în ziar în unul din numerele din luna iunie. Până atunci reușesc să se aboneze și cei care nu vor beneficia de reducere acum. Pentru abonare, vă adresați la orice oficiu poștal din Moldova. Indexul de abonare pentru ziarul MOLDOVA CREȘTINĂ este de 22920. Dacă aveți nevoie de ajutor în legătură cu abonarea, telefonați la +373 79005865.

Tabăra este anunțată pentru 19 – 29 iulie 2017 și se va desfășura la baza de odihnă din satul Coșnița, raionul Dubăsari, baza de odihnă PRIETENIA.

Reamintim că oferta este valabilă pentru primii 30 de solicitanți.

Reducere de 25% pentru tabăra EFNL