În câteva zile va ieși de sub tipar manualul de limbă engleză pentru copii „English for a New Life for Kids”

Noutatea a fost anunțată pe facebook de Vasile Filat, directorul Asociației ”Engleza pentru o viață nouă”. ”După un efort de 2 ani, în câteva zile va ieși de sub tipar manualul de limbă engleză pentru copii „English for a New Life for Kids”. Am lucrat la elaborarea lui împreună cu o echipă de profesori ai Școlii „Engleza pentru o viață nouă”. Manualul este un curs de evanghelizare pentru copii prin care ei vor învăța eficient limba engelză și în același timp vor însuși cele 10 porunci și istorii biblice din Vechiul și Noul Testament. Manualul are 8 module cu 6 lecții în fiecare modul, o lecție de recapitulare și un test per modul.”

Manualul de engleză pentru copii EFNL for KIDS

De la data de 5 februarie, timp de două săptămâni, la Centrul Euro-Asiatic Precept Ministries din localitatea Surduc, România, se va desfășura sesiunea de pregătire a profesorilor care doresc să folosească acest manual în lucrarea de misiune. Pe lângă manualul ENGLISH FOR A NEW LIFE for KIDS va fi predat și manualul de studiu biblic inductiv despre Iosif: ”Joseph -God’s super hero”.

Pot veni la această sesiune creștinii născuți din nou, care s-au botezat, sunt membri activi în biserica locală, au mai mult de 18 ani, cunosc limba engleză și doresc să folosească această oportunitate pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.

Pentru admitere este necesar să fie trimisă la adresa de e-mail contact@eurasiaprecept.org mărturia personală și recomandarea pastorului bisericii. Apoi, candidații vor susține un test de cunoaștere a limbii engleze.
Pentru întrebări și detalii contactați echipa PRECEPT MINISTRIES la aceeași adresă de e-mail sau la numărul de telefon: +(373) 69966779.

Predarea limbii engleze este o metodă de succes pentru ucenicie care a adus mulți oameni la Hristos în Moldova, Ucraina, Nepal, Rusia, România, Albania, Pakistan ș.a.