”Căsătorie fără Regrete” – manual despre căsnicia trainică

În societatea noastră cele mai acute probleme provin de la faptul că nu avem prea multe familii sănătoase. Trăim vremuri când jumătate din căsătorii sfârșesc cu divorț, iar concubinajul este în vogă. Este distorsionat înțelesul cuvintelor ”Căsătorie fără regrete”.

Căsătorie fără regrete

Familia este celula societății. Fiecare avem responsabilitatea înaintea lui Dumnezeu ca să construim familii fericite și să ajutăm alte familii cu probleme ca să cunoască voia lui Dumnezeu cu privire ei.

Manualul ”Căsătorie fără regrete” studiază în profunzime subiectul căsniciei. Bărbații și femeile, căsătoriți sau necăsătoriți, vor beneficia din urma acestui studiu complet din Cuvântul lui Dumnezeu despre căsnicia trainică.

Acest curs tratează multiple aspecte ce privește căsătoria, începând de la Cel care a inițiat familia, despre bărbatul și femeia model, despre comunicarea și importanța ei, despre durata căsătoriei, seriozitatea acesteia și altele.

Cunoscând adevărul din Cuvântul lui Dumnezeu la acest capitol și îndeplinind rolul pe care l-a stabilit Dumnezeu în cadrul familiei, te vei bucura de o familie fericită și binecuvântată.

Căsătorii din întreaga lume au fost schimbate și îmbogățite prin intermediul acestui curs.

Acest curs de studiu biblic, precum și alte materiale de studiu biblic inductiv, poate fi comandat la Ruslan Mazur, la nr. de telefon (+373) 078080886 sau la adresa de e-mail: ruslan.mazur@gmail.com .