Ce să facă o fată care nu se poate căsători din pricina că i-a fost legată cununia?

Întrebare:

Am o întrebare care mă frământă foarte mult în ultima perioadă. Am 25 ani, o  cariera spre care am tins dar îmi lipseşte un lucru in viaţa mea – dragostea, de care nu pot avea parte. Orice prietenie se sfârşeşte brusc….parcă totul bine si din senin totul ia sfârşit… Deseori mi-am pus întrebarea De ce? Şi nu puteam sa dau răspuns la ea cu toate ca îmi părea straniu ca toate prieteniile mele au acelaşi sfârşit în relaţii… Cert este faptul ca am început a mă preocupa cel mai tare din cauza asta acum, nu de mult, când in timpul reparaţiilor la casa au fost găsite la cornul casei 2 colane legate in mai multe noduri iar unul din ele chiar era legat sub forma de cruce. Am povestit la mai multe persoane şi toţi îmi dau acelaşi răspuns: “Îţi este legată cununia”. Ce sa fac?  Sunt disperata, timpul trece, degrabă fac 26 dar eu sunt singura şi mă doare foarte tare. Vă rog din toata inima şi tot sufletul ajutaţi-mă.

Unii oameni nu cred în realitatea blestemelor şi a celor care le aruncă asupra oamenilor prin vrăjitorii şi descântece. Biblia spune că este o realitate şi în acest sens vă recomand să citiţi pe site articolul “Ce spune Biblia despre ghicit şi vrăjitorie?”. Chiar dacă v-a blestemat cineva ca să nu vă puteţi căsători, în nici un caz să nu mergeţi la vrăjitoare care promit că dezleagă cununia. În ultima vreme aceste vrăjitoare îşi fac publicitate în ziare şi cei care merg la ele îşi atrag asupra lor mânia lui Dumnezeu, pentru că El condamnă categoric aceste practici. Numai într-un singur ziar “Săptămâna” am găsit două astfel de anunţuri.

Nu merge la vrăjitoarele care spunt că dezleagă cununii și îți vor distruge viața

Dumnezeu condamnă categoric ghicitul, vrăjile și dezlegatul cununiei

Dacă nu ai fost cerută încă în căsătorie nu înseamnă că te-a blestemat cineva ca să nu te poţi căsători. Dar orice n-ar fi, există o singură cale ca să fii eliberată de toate blestemele care ţi le-a făcut cineva vreodată. Pentru aceasta trebuie să crezi din toată inima şi să întri în Noul Legământ cu Domnul Isus Hristos ca să fii născută din nou. Atunci Duhul Sfânt va veni să locuiască în tine, Duhul care ne dă biruinţă deplină asupra curselor pe care ni le întinde diavolul. Biblia spune:

Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu; şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume. (1 Ioan 4:4)

Nu lăsaţi ca nevoia de căsătorie să  vă obsedeze. Aduceţi această nevoie înaintea lui Dumnezeu în rugăciune aşa cum ne învaţă Sfânta Scriptură:

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. (Filipeni 4:6-7)