Campionatul Deschis de Taekwo-Do cu motto-ul ”Viața e pe locul 1”

“Viața e pe locul 1,” acesta a fost motto-ul campionatului deschis la Taekwon-Do al orașului Telenești organizat de către Ghenadii Bitco, instructor în cadrul clubului de Taekwon-Do ”Stolas Leukas”. Organizat chiar de ziua internațională a copiilor, campionatul a adunat participanți din 4 raioane ale Moldovei.
Gazda evenimentului a explicat atât participanților, cât și arbitrilor și suporterilor importanța valorii vieții umane. Organizatorul i-a încurajat pe cei prezenți să prețuiască viața și să o trăiască în conformitate cu Biblia.
La eveniment a fost prezent și primarul orașului Telenești, domnul Vadim Lelic care a avut un cuvânt de salut. Primăria orașului Telenești a reușit să surprindă plăcut participanții oferindu-le câte o înghețată. Eroii acestui campionat au fost familia Ion și Marika Ilescu împreună cu feciorul lor, Emanuel. Pentru ei, viața este într-adevăr pe locul 1.
La finalul campionatului s-au înmânat medalii și diplome tuturor învingătorilor. Campionatul deschis de Taekwon-Do al orașului Telenești a fost la a 4-a ediție în acest an.
Sursa fon muzical: https://www.legendfromheaven.com