Călătorie misionară în satele Budăi și Bălțați

În perioada de 15-18 august, studenții Școlii de Misiune prin Sport și Mass-Media au fost în cea de-a treia călătorie misionară. Ei au vizitat satele din raionul Ialoveni, în care nu este nici o prezență evanghelică.

Echipele nu știau unde vor dormi, ce vor mînca și cum vor ajunge la destinație, dar s-au încredințat în Domnul și El Le-a purtat de grijă.

Una din echipe a vizitat satele Budei și Bălțați. Chiar dacă erau gînduri că vom rămîne fără gazdă și fără mîncare, Domnul a lucrat într-un chip minunat. Astfel, am fost găzduiți în grădinița din s. Țîpala. Domnul Ilie Castraveț, primarul satelor Țipala, Bălțați și Budăi ne-a primit foarte frumos și a avut grijă de noi.

Sîmbătă, 16 august, am făcut ordine în grădinița din satul Bălțați, care abia se construise. Echipa vorbea cu oamenii care lucrau acolo și le propovăduia Evanghelia.


Ziua următoare, am fost în satul Budăi în care am împărțit Ziarul Liber. De asemenea, ne-am jucat cu copiii, sportivii le-au arătat o prezentare de Taekwon-Do și le-am predat lecția ”Dragostea Adevărată Așteaptă”. După această lecție copiii au semnat legămintele purității, după care și-au exprimat dorința de a se pocăi. În acea zi s-au pocăit 5 copii. Ne rugăm ca Domnul să-i țină alături de El și să moștenească Împărăția lui Dumnezeu.

Această misiune a fost una binecuvântată și Domnul nostru, Dumnezeul care poartă de grijă a fost cu noi în orice clipă.