Cadou de Crăciun pentru grădinițele și școlile din țară

Asociația „Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries pentru Moldova” oferă un cadou, de Crăciun, pentru copii din grădinițele și școlile din țară. Pentru preșcolari organizația pune la dispoziție, gratuit, unul din manuale de studiu biblic inductiv „Cine este Isus?” și „Cine a creat lumea?”. Școlarii vor putea beneficia de manualele intitulate „Când mi-e frică” și „Doamne învață-mă să mă rog”.

„Ne propunem, prin acest proiect, să-i ajutăm pe copii să-L cunoască pe Dumnezeu, să înțeleagă mai profund credința creștină. Ceea ce este unic e că învățătura creștină este bine îmbinată cu elemente didactice: cititul, scrisul, număratul, desenatul”, a declarat Vasile Filat, președintele Asociației.

Pot aplica pentru manuale gratuite și organizați private care lucrează cu copiii. Profesorii din cadrul organizației vor veni să facă prima lecție din manual, după care cadrele didactice vor continua lecțiile de sinestătător. Proiectul pentru grădinițe a fost lansat în iarna anului 2022 și s-a bucurat de popularitate. În acest an proiectul s-a extins peste instituțiile școlare.

Pentru detalii contactați organizatorii la numărul de telefon 060710027 sau la email info@precept.md.