BREAKING NEWS. Coalitia Nediscriminare m-a atacat in instanta de judecata

Declaratia a fost făcută în urmă cu cateva minute de catre Doina Straisteanu, avocata Coalitiei Nediscriminare in cadrul unei conferinte de presa. La întrebările mele „Ce înseamnă sintagma „orientarea sexuală” in proiectul de lege anti-discriminare şi la ce directive europene Republica Moldova a facut referinta atunci cand a introdus capitolele despre eliminarea discriminarii pe criteriul de „orientare sexuală” în domeniile învăţămîntului şi accesului la bunuri şi servicii” avocata a răspuns: „Pe Dstră, dl.Marian, v-am atacat în judecată pentru discriminarea homosexualilor şi instigare la ură. Aşa că în judecată veţi afla despre ce este orientare sexuală şi despre directive europene”.

Bănuiesc că supărarea Coalitiei Nediscriminare este strîns legată de supărarea oragizatiei homosexualilor „Gender-Doc-M”, care mi-a expediat la data de 28 Februarie o cerere prealabilă, prin care îmi  cere să radiez de pe blogul meu personal „Lista Neagră a persoanelor publice care susţin homosexualitatea”, să-mi cer scuze publice de la homosexuali, precum şi să plătesc despăgubire morală în mărime de 5225 lei organizaţiei „GenderDoc-M”.

Declar că nu mă voi conforma cererii „Gender Doc-M” şi nu mă deranjează nici un pic decizia Coaliţiei Nediscriminare, asta pentru că încercarea homosexualilor de a obţine o lege prin care să facă propagandă publică a modului de viaţă homosexual discriminează direct convingerile mele religioase.

Urmăriţi aici conferinţa de presă a Coaliţiei Nediscriminare din 7 Martie.