Biserica „Buna Vestire” vă invită să aducem bucuria Nașterii Domnului Isus Hristos la 2300 de copii din Moldova

Bisericile Baptiste din lumea întreagă și din Moldova obișnuiesc să organizeze cu prilejul sărbătorii Întrupării Domnului Isus Hristos servicii divine în cadrul cărora le este prezentată copiilor istoria biblică și copiilor le este oferit câte un cadou. Biserica Buna Vestire din Chișinău a organizat această sărbătoare de la fondarea ei în anul 2009 și mulți copii au auzit despre Hristos cu acest prilej. La Crăciunul din 2014 cu eforturile bisericii, a Uniunii Bisericilor Baptiste din Moldova și a prietenilor bisericii am reușit să oferim câte un cadou de Crăciun la peste 2300 de copii din țară. 

 

 

Pentru că membrii bisericii noastre lucrează în mod sistematic și îi învață din Sfintele Scripturi un număr de peste 2400 de copii din 25 de localități, dorim și anul acesta să le oferim câte un cadou, să mergem la ei cu un program muzical-teatral biblic și să le oferim la fiecare câte un dar. În unele localități chiar intenționăm să organizăm și tabere de zi. 

 

Cu prilejul acesta vom face în cadrul serviciului divin care va avea loc duminică, 25 octombrie, la orele 14:00 pe strada Ciocârliei 2/8, Chișinău (sec. Telecentru)o colectă specială pentru pregătirea acestor cadouri de Crăciun. Vă invităm să ne închinăm împreună Domnului și să participați împreună cu noi la această colectă.