Biserica ”Buna Vestire” vă invită la iarmaroc caritabil de Crăciun pe 21 noiembrie

Biserica ”Buna Vestire” din Chișinău va invită sâmbătă, 21 noiembrie, la un iarmaroc de colectare a fondurilor necesare pentru a pregăti și oferi câte un cadou de Crăciun la 2400 de copii din 25 de localități, unde activăm cu diferite proiecte. La acest iarmaroc creștinii Bisericii ”Buna Vestire” vor aduce diverse articole ca să le vândă și să contribuie la împlinirea acestei nevoi. Copiii de la clubul “Peniel” din cadrul bisericii vor aduce lucrurile confecționate de ei și le vor vinde ca să ajute pe alți copii. 

Vă invităm să contribuiți la acest proiect. Aduceți lucruri pe care doriți să le vindeți sau orice alte articole utile cum ar fi haine, încălțăminte și orice lucru care credeți că poate fi folositor altora și vor dori să le cumpere. Pot fi lucruri confecționate sau folosite, dar să fie într-o condiție bună. 

Aceasta va fi o posibilitate bună să procurați lucruri necesare la un preț scăzut și în același timp să ajutați la pregătirea cadourilor pentru copii. 

Adunăm cadouri de Crăciun pentru copii - 21 noiembrie

Evenimentul se va începe sâmbătă dimineața, la orele 10:00 și va dura până la prânz. Vă așteptăm cu bucurie și vă invităm să citiți mai mult despre acest proiect. Adresa: or. Chișinău, str.Ciocârliei, 2/8.

Spuneți vecinilor, prietenilor, colegilor și invitați-i la acest eveniment și nu uitați să postați despre acest eveniment prin intermediul rețelelor de socializare.