Vă credeți stăpâni pe corpul vostru, pentru că mamele voastre nu v-au avortat

Ceva mai mult de 10 persoane au protestat  în fața ambasadei Poloniei din Chișinău  împotriva intenției guvernului de la Varșovia de a adopta o lege care interzice avorturile. Respect pentru guvernul Poloniei care se gândește la cetățenii lor de la concepție și a luat decizia să ia în considerație dreptul fundamental la viață.
Protestatarii de la Chișinău consideră că noul proiect legislativ din Polonia atacă dreptul femeilor la alegere. Nu vă limitați în gândire. Depănați firul gândului puțin mai departe și înțelegeți că prin legalizarea avorturilor este atacat dreptul copiilor la viață și la alegere. Lăsați-i să se nască ca să se poată bucura de viață și de dreptul la alegere.

protest-anti-polonia-pentru-avort-organizatie-moldova

Unul din participanți pe nume Gheorghe Zugravu crede că oamenii ar trebui să nu tolereze astfel de inițiative ca cea a guvernului polonez, pentru că sunt puse în pericol drepturile omului. Iată ce a spus acest tânăr:

„Pentru mine personal este o chestiune legată de drepturile omului și anume de dreptul fiecărei persoane de a fi stăpână pe propriul corp. Polonia este cam înapoiată ce ține de drepturile femeilor de a face ce doresc cu propriul corp. Este important să fim solidari cu femeile din Polonia pentru a arăta că ne pasă”.

Stimate Gheorghe, dacă spui că fiecare persoană are dreptul de a fi stăpân pe propriul corp, respectă acest drept și în privința copilului nenăscut. Lasă-l să se nască ca să fie stăpân pe trupul său. Unde ai fi fost tu și toți din echipa voastră dacă părinții voștri nu puneau preț pe viețile voastre? Cât privește stăpânirea pe trupul nostru, să știi că Dumnezeu este stăpân și El va cere socoteală de la orice om care atentează la viața altuia:

Căci voi cere înapoi sângele vieţilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; şi voi cere înapoi viaţa omului din mâna omului, din mâna oricărui om, care este fratele lui. Dacă varsă cineva sângele omului, şi sângele lui să fie vărsat de om; căci Dumnezeu a făcut pe om după chipul Lui. (Geneza 9:5-6)

Voi sprijiniți și promovați omorul, căci avortul este omor intenționat și prin acțiunile voastre vă faceți complici la aceste crime. Sunteți gata să dați socoteala pentru viețile copiilor avortați? Știți voi ce trebuie să faceți ca să scăpați de pedeapsa veșnică?