Ce atitudine a luat Marian Lupu faţă de propaganda homosexuală susţinută de PDM?

Este bine cunoscut faptul că Partidul Democrat din Moldova şi d-ul Dumitru Diacov personal sunt susţinători şi promotori ai Centrului de Informare în masă „Gender-Doc-M”, care promovează homosexualitatea în Moldova sub pretext că se luptă împotriva discriminării.

De mai mult timp, dar mai ales începând cu luna mai 2008, membrii acestei organizaţii susţinuţi de PDM şi de alte organizaţii cu acelaşi sistem de valori (sau nonvalori) au căutat cu tot dinadinsul şi presiunea să impună Parlamentului spre adoptare un proiect de lege anti-discriminare care va conţine şi sintagma „orientare sexuală”, aceasta fiind extrem de periculoasă.

Acum, din moment ce Marian Lupu a devenit preşedinte PDM, înseamnă aceasta că va acceptă şi poziţia partidului vizavi de aşa numitele „drepturi” ale minotirăţilor sexuale să discrimineze şi să umilească majoritatea populaţiei ţării?

Cunoaşte cineva dacă Marian Lupu şi Dumitru Diacov şi-au expus împreună părerile şi planurile vizavi de acest proiect de lege periculos care urmează să fie pus în discuţia în parlamentul viitor?

Mi se pare extrem de îngrijorător pentru PDM să între în viitorul Parlament. Ce crede şi ce cunoaşte cititorul în acest sens?