Atinge-ți scopul

De la o vreme încoace am întâlnit mulți tineri descurajați în țara noastră, pentru că nu pot să ajungă la scopul propus. I-am întrebat ce-i face să ajungă în așa stare. Răspunsul lor a fost că de vină este țara în care trăiesc, pentru că ea nu le oferă sprijinul suficient și nici perspective mari pentru viitor. Mă gândeam:de ce trebuie să ne lăsăm conduși de circumstanțele vieții, dar și a problemelor din societatea noastră?

Cred că fiecare din noi are un scop anumit într-un domeniu, iar visul fiecăruia din noi este să ajungă un bun specialist în ceea ce va face. Atunci de ce când vine vreo încercare, toți dau mâinile în jos, dar nu luptă pentru scopul lor? Întrebarea este interesantă, care merită multă atenție.

Societatea de azi este foarte rea și fiecare om este gata să facă orice pentru a-și împlini scopul propus. Îmi pare rău să recunosc aceasta, dar așa este realitatea. Nu mai este acea dragoste dintre oameni, care trebuie să fie prezentă mereu în orice societate. Scopurile tale pot fi strivite în orice moment, dar atunci când nu mai vezi scăpare din problemă, primul pas pe care trebuie să-l faci este să te rogi lui Dumnezeu. El a spus că copiii Lui nu vor fi niciodată coadă, dar mereu vor fi cap și acest adevăr mă încurajează mult să lupt pentru viitorul meu și a societății mele, chiar dacă vor fi multe piedici. Vreau să împărtășesc că scopul meu pentru viitor este foarte departe și uneori cred că nu voi reuși. Vreau să schimb societatea în care trăiesc și, mai mult ca atât, doresc ca toată națiunea noastă să cunoască Cuvântul lui Dumnezeu. Vreau să fiu o persoană cu influență în țara mea și să aduc multe beneficii țărișoarei mele. Uneori mă gândesc că e imposibil ca eu să fac vreo schimbare, însă am să lupt pentru aceasta și voi cere mereu înțelepciune de la Dumnezeu în toate încercările, dar și succesele care mă așteaptă.

Te îndemn și pe tine să lupți pentru scopul tău, dar niciodată să nu uiți de dragostea reciprocă care trebuie să fie prezentă mereu între noi și nu în ultimul rând de Dumnezeu, pentru că El este Acela care te va ajuta să ajungi să-ți atingi scopul. Mergi înainte chiar dacă este greu!