Aroganța – o altă trăsătură a homosexualilor

Cu mai mult de două mii de ani în urmă, pe paginile Sfintei Scripturi a fost înregistrată o istorie apocaliptică. Sodoma și Gomora au fost șterse de pe fața pământului din cauza păcatului greu care se desfăta în viețile locuitorilor din acele cetăți. Plaga care s-a răspândit cu înfiorare în acele vremuri a fost homosexualitatea.

Cu câteva sute de ani mai târziu, acest păcat al imoralității s-a manifesta agresiv în poporul Israel. Debusolat de societatea perversă în care trăia, un levit – oaspetele cetății Ghibea din Beniamin – a trăit o noapte de coșmar, fiind vânat de homosexuali – „tineri și bătrâni”, care „au înconjurat casa, au bătut la poartă și au zis stăpânului casei: „Scoate pe omul acela care a intrat la tine, ca să ne împreunăm cu el.””(Judecătorii 19:22)

Agresivitatea – una din trăsăturile-cheie ale portretului unui homosexual sau activist homosexual. Pe unde e posibil pe plan fizic, agresivitatea este folosită cu multă ardoare – ca în cazul atacului asupra lui Lively Scott în holul școlii unde urma să desfășoare un banchet pentru dezvăluirea agendei gay. Dar, cea mai puternică manifestare a agresivității are loc pe plan moral – prin cuvinte și atitudini insistente în promovarea modului lor de viață.

O atitudine agresivă recent demonstrată din nou este aroganța homosexualilor.  Această aroganță a fost oglindită în acțiunile unui coafor gay din New Mexico. Antonio Darden era stilistul guvernatorului Susana Martinez până nu demult. Dar, acum, acesta a  refuzat să mai presteze aceste servicii pentru că Martinez „nu susține căsătoriile între homosexuali” .  În acest fel, Darden hotărăște să dea „o lecție a activiștilor homosexuali” pentru conservatori.

Rugat să comenteze acest incident, președintele grupului American For Truth About Homosexuality, Peter LaBarbera, consideră că „cu cât mai în față iese mișcarea homosexuală, cu atât mai întunecoasă devine. Iată-l pe acest bărbat care vrea 15 minute de slavă și își folosește poziția de coafor ca să intimideze guvernatorul, pentru ca acesta să schimbe legea pentru a aproba căsătoriile gay.”

„Acum, coaforul va trâmbița decizia lui la stânga și la dreapta pentru a încuraja cât mai mulți homosexuali care prestează servicii pentru guvernator, să nu le mai presteze, pentru că aceasta susține definția istorică a căsătoriei ca fiind una între un bărbat și o femeie, ” explică în continuare LaBarbera. „Iată cum se manifestă aroganța homosexualilor și puterea activiștilor gay, care folosesc mass-media pentru a hărțui oamenii de credință, care aleg să stea tare pentru căsătoria tradițională.”

LaBarbera spune că acum este timpul ca cetățenii cu o morală sănătoasă să înceapă a folosi suportul lor financiar „împotriva activiștilor homosexuali aroganți.”

Moldova resimte tot mai des în ultimul timp „nemulțumirea” minorităților sexuale din țară. Mai mult ca atât, aceștia încearcă să se impună prin prezentarea cifrelor mari cu privire la răspândirea lor în țara noastră. Deși mint cu statisticile, insistența cu care o fac și aparițiile tot mai frecvente în mass-media, în postură de victime, pur și simplu duc la un colaps moral tot mai rapid și tot mai agresiv.

Să ne ajute Dumnezeu să stăm tari pentru valorile creștine scrise pe paginile Sfintelor Scripturi și să nu ne lăsăm intimidați de acest mare rău, oricare ar fi prețul care trebuie plătit!