Argumentele experților apărători ai homosexualității și a pedofiliei sunt identice

Ceea ce altădată era considerat moral astăzi este imoral. Lucruri considerate cu câțiva ani în urmă imorale și rușinoase astăzi sunt înălțate și promovate cu putere de mass-media, Guvernarea de azi și considerate normale, acceptabile. Așa a fost cu oricare din practicile imorale promovate în societate: adulterul, curvia, numită astăzi și concubinaj și alte practici considerate altădată rele.

Acestea au fost promovate treptat prin infiltrarea în mintea oamenilor ideea de normalitate prin mass-media, telenovele, ziare, prin înălțarea modului de viață al vedetelor, care fără rușine duceau un mod de viață imoral și care au ajuns un exemplu și model pentru oamenii de rând. În acest fel ce reprezenta atunci taboo a devenit normalitate în societatea de azi. Astfel a fost eliminat cadrul căsătoriei stabilit de Dumnezeu pentru relațiile sexuale, iar aceasta a condus și la alte devieri de la standardele instituite de Dumnezeu în Legea Sa.

În cartea sa, ”A strong delusion, Confronting the ”Gay Christian” Movement” – O puternică rătăcire, Confruntând mișcarea ”Gay Creștin”, un fost homosexual, Joe Dallas, explică o coincidență orbitoare dintre argumentele înaintate de apărătorii homosexualității și argumentele experților care astăzi apără pedofilia. Argumentele sunt identice și sunt public înaintate de ambele mișcări. Voi prezenta în acest articol care sunt aceste argumente, așa cum le prezintă autorul cărții menționate mai sus, precum și sursa apariției lor.

Argumentele experţilor susținători ai homosexualității:

Primul pas mare spre acceptarea modului de viață homosexual, potrivit autorului Joe Dallas, a fost făcut atunci când Asociația Americană de Psihiatrie a scos din lista problemelor de sănătate psihice homosexualitatea, iar cei care au susținut această decizie au adus următoarele argumente:

  1. Homosexualitatea reprezintă o problemă doar pentru acei homosexuali care sunt deranjați de acest lucru. Doctorul Judd Marmor în recomandările sale către Asociației Americane de Psihiatrie  a spus ”Dacă un homosexual este deranjat de orientarea sa, diagnoza potrivită ar trebui să sublinieze dereglarea psihică, și anume reacție de anxietate – reacție depresivă”.
  2. Prejudecățile anti-homosexuale ale societății au creat mai multe probleme pentru homosexuali decât a creat sexualitea lor.Ni se spune, din momentul de când am recunoscut sentimentele noastre homosexuale, că dragostea noastră … este bolnavă … Rezultatul acestor afirmații în multe cazuri contribuie la o imagine de sine, care deseori diminuiază la minimum viziunile pe care le stabilim noi pentru viață(notiţe de la organizaţiile homosexuale din New York înaintate Asociaţiei Americane de Psihiatrie).
  3. Homosexualii nu sunt mai puţin stabili din punct de vedere emoţional decât heterosexualii. Directorul Asociaţiei Americane de Psihiatrie a concluzionat că „homosexualii nu au arătat simptome patologice semnificative.”
  4. Relaţiile homosexuale ar putea fi sănătoase şi afirmative. Directorul Asociaţiei Americane de Psihiatrie „a concluzionat că o parte semnificativă dintre homosexuali… ar putea funcţiona bine interpersonal.”

Argumentele experţilor susţinători ai pedofiliei:

În zilele de azi, aceleaşi argumente le auzim şi de la experţii care apără pedofilia, aşa cum au fost prezentate de cei care apără homosexualitatea cu 20 de ani în urmă:

  1. Pedofilia reprezintă o problemă doar pentru pedofilii care sunt deranjaţi de acest lucru.Conform noului Manual de Statistică şi Diagnoză al Asociaţiei Americane de Psihiatrie un pedofil are o condiţie diagnozabilă doar dacă se simte rău sau îngrijorat din cauza celor pe care le face.(Buletin informativ al Asociaţiei Naţionale de Cercetare şi Tratare a Homosexualităţii referitor la reclasificarea diagnozelor).
  2. Atitudinea societăţii anti-pedofilie au creat mai multe prejudicii pentru pedofili decât a creat sexualitatea lor. William Pomeroy, care făcuse parte din Echipa de Cercetare a lui Alfred Kinsey, a declarat pentru un ziar cotidian într-un interviu că „relaţiile sexuale dintre un copil şi un adult pot fi foarte frumoase şi minunate”. 
  3. Pedofilii nu sunt mai puţin stabili emoţional decât nepedofilii. Potrivit Dr. John Money, „pedofilia ar trebui privită ca şi o orientare sexuală, şi nu ca şi o boală sau dereglare.” (Citizen Magazine, „Pedofilia – paşi în lumină”, 16 noiembrie 1992, vol. 6, no.11, pag.6)
  4. Relaţiile sexuale dintre un copil şi un adult pot fi sănătoase şi afirmative.  „Se pare că oamenii cred că orice contact între copii şi adulţi… are un efect rău asupra copilului. Eu spun că aceasta poate fi o activitate sexuală plină de dragoste, raţională şi responsabilă.” (Citizen Magazine, „Pedofilia – paşi în lumină”, 16 noiembrie 1992, vol. 6, no.11, pag.6)

Argumentele sunt izbitor de identice şi destul de îndrăzneţe pentru ca un om cu raţiune să înţeleagă că prin acestea sunt răsturnate valori pentru a fi instaurate non-valori, pentru a se promova imoralitatea. Homosexualitatea a început a fi promovată foarte puternic şi în Republica Moldova şi pentru mulţi nu este o practică imorală, iar alţi pur şi simplu sunt indiferenţi. Nu este aceeaşi atitudinea şi faţă de pedofilie. Aici cred că ar avea multe de spus şi cei ce stau acum indiferenţi faţă de fenomenul homosexualităţii, care ia atât de repede amploare.

Încă nu avem cântece, filme, telenovele care să promoveze pedofilia, şi totuşi aceasta este următoarea, potrivit experţilor, care proclamă şi repetă aceleaşi argumente. Ce vom face? Vom ceda ca şi în cazul mişcării homosexuale? Este bine pentru fiecare să înţeleagă acum pericolul acestei mişcări şi să acţioneze, până nu i-au fost răsturnate valorile prin instrumente care lucrează foarte eficient şi foarte rapid. Să nu ne înşelăm crezând că sunt departe de noi astfel de schimbări, pentru că aşa gânduri a caracterizat majoritatea şi în cazul mişcării homosexuale, iar indiferenţa a lovit întreaga societate acum.

Adoptarea legii privind asigurarea egalităţii aduce cu sine consecinţe grave dar şi o serie de alte legi noi care vin să încurajeze minorităţile sexuale. Nu sunt o coincidenţă evenimentele care însoţesc adoptarea legii privind egalitatea de şanse (Anti-discriminare), şi anume permisiunea modificării sexului în actele de identitate fără efectuarea unei operaţii chirurgicale, biologic având o altă identitate de gender, legalizarea instituţiei maternităţii de substituţie (mame-surogat). Toate acestea vor oferi posibilităţi largi promovării imoralităţii în ţară, aşa ca cuplurile homosexuale să-şi poată oficia căsătoria şi chiar avea propriul lor copil ori adopta copii.

În contextul când sunt schimbate valorile stabilite de Dumnezeu şi atacate, când oamenii spun că valorile de altădată sunt învechite şi demodate, nu sunt democratice şi încalcă drepturile omului (termeni cu care se vehiculează foarte iscusit), să luăm aminte la ce spune Dumnezeu:

„Copiii poporului tău zic: Calea Domnului nu este dreaptă! Totuşi, mai degrabă calea lor nu este dreaptă!… Fiindcă ziceţi: „Calea Domnului nu este dreaptă!” vă voi judeca pe fiecare după umbletele lui…” (Ezechiel 33:17, 20)