Apel la ajutor pentru lucrarea din Uganda

Anul acesta mi s-a oferit din nou harul și onoarea de a sluji fraților noștri refugiați din Sudanul de Sud și, împreună cu fratele pastor Radu Blendarencu, vom pleca în data de 5 ianuarie în Nordul Ugandei pentru a preda 2 sesiuni, din cadrul Institutului Precept, slujitorilor din bisericile din taberele de refugiați.

Este al 4-lea an în care slujim în această țară și, la fel ca în fiecare an, întâmpinăm dificultăți legat de colectarea banilor pentru realizarea acestei slujiri. Suma totală care include cheltuielile de drum, cazarea și mâncarea atât pentru noi și cât și pentru studenți depășește 5500 USD. Până acum am reușit să adunăm doar o parte mică din această sumă.

În spiritul sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos vă îndemn să luați parte la această lucrare. Nu poate fi un dar mai mare decât Evanghelia lui Hristos, pe care dorim să o ducem în mijlocul acestor oameni necăjiți și îndurerați. Donațiile le puteți expedia, folosind formularul de mai jos sau prin orice altă modalitate care vă este mai convenabilă (inclusiv la Biserica Buna Vestire – Chișinău, str. Ciocârliei 2/8).

Pentru orice informații, puteți să mă contactați la numărul de telefon +373 79 76 02 08 sau al email-ul david.filat@moldovacrestina.md

Această prezentare necesită JavaScript.