ANUNȚ! Seminar de pregătire pentru lideri în lucrarea cu copiii

Cursul ”Cum să descifrăm codul legământului” prezintă un ansamblu de materiale și mijloace didactice eficiente în lucrarea Evangheliei, atunci când le folosim la potențialul său maxim. În acest scop, Asociația „Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries pentru Moldova” organizează un seminar de pregătire în baza acestui curs pentru liderii lucrărilor cu copiii. Sunt invitați profesori de școală duminicală, profesori de Religie și slujitori în lucrarea cu copiii.

legământul
Seminar de pregătire

Acest curs  pentru copii studiază legămintele pe care le-a făcut Dumnezeu cu poporul Său. Înțelegerea profundă a adevărurilor studiate în acest manual va schimba viața micilor detectivi inductivi.

Seminarul va fi condus de  Erika Maico și Lenuța Suman. Participanții la seminarul de pregătire vor studia un curs nou de studiu biblic pentru copii „Cum să descifrăm codul legământului”. De asemenea, vor descoperi diverse activități și metode interactive și eficiente în predarea acestui curs la copii.

Seminarul se va desfășura pe data de 6 octombrie, la Chișinău, în incinta bisericii „Harul”, str.Ciocârliei 2/8. Înregistrarea va avea loc între orele 9:30-10:00.

Participanții la seminar vor putea procura materiale de studiu biblic inductiv la jumătate de preț.
Pentru detalii contactați la numărul de telefon 069966779 sau email: info@precept.md