Aniversarea de 20 de ani de la fondarea misiunii OM Moldova

„Până aici Domnul ne-a ajutat”. Sub acest motto, Fundația Operațiunea Mobilizatoare Moldova și-a sărbătorit recent cea de-a 20-a aniversare. Evenimentul a adunat peste 200 de slujitori din țară și de peste hotare.

Rolul pe care l-a jucat OM-ul în Republica Moldova este inestimabil. Cifrele vorbesc de la sine. Pînă în prezent, organizația a colaborat cu 550 de biserici din țară, reușind să pregătească circa 1300 de lideri pentru proiectele sale cum ar fi: Provocare la misiune, Evanghelizări de vară prin sport și artă, Busul pentru viață, proiecte de ajutor pentru persoanele social-vulnerabile, Dezvoltarea afacerilor, Combaterea Traficului de ființe umane etc. În total, peste 500 de mii de oameni au beneficiat de activitatea oraganizației OM Moldova.

Oaspeții prezenți la eveniment, cei care s-au implicat activ de-a lungul anilor în activitatea organizației, au avut doar cuvinte de apreciere.

Sărbătoarea a culminat cu transmiterea conducerii OM Moldova de la Matei Skirton către Eugen Ciumac, care a activat mai mulți ani în board-ul organizației. La rîndul său, Matei Skirton, a fost numit în funcția de lider regional OM Europa.

Evenimentul a avut în data de 27 martie, la Biserica Speranta din Chisinau. Organizația OM în Moldova activează pentru a plasa lucrarea de misiune în inima Bisericii și Biserica în inima comunității. La nivel internațional misiunea OM activează în 110 țări.