Am decis să-mi public poeziile

 

Am avut o discuție cu cineva despre ceea ce îmi place și ceea cu ce obișnuiam să mă ocup mai înainte, cu cîțiva ani în urmă. Tot așa vorbind, am ajuns la poeziile mele.                              

Undeva de prin clasa a V-VI-a am început să scriu poezii, poeziile devenind pentru mine aproape unicul mod prin care puteam să transmit ceea ce gîndeam și simțeam cu adevărat. De multe ori acest lucru și mă speria, pentru că nu doream ca oamenii să afle mai multe despre mine și despre ceea ce era în sufletul meu.

Ce-i drept că am fost inspirată, încurajată de diferite persoane ca să mă ocup de poezii. Obișnuiam să scriu în limba rusă și în limba română, fapt datorat, cred eu, profesoarelor pe care le-am avut în timp ce învățam la gimnaziu.

Tot scriind pe teme diferite, am reușit să adun o colecție mică de poezii pe care le-am scris într-un caiet. De-a lungul mai multor ani am păstrat acest caiet, completîndu-l.  

 Cum spuneam, am avut o discuție cu cineva care mi-a propus să le public. De multe ori m-am gîndit la aceasta numai că de fiecare dată parcă nu aveam timp. M-am gîndit, însă, că decît să am aceste poezii și să le păstrez pentru mine, mai bine să le împart cu ceilalți care ar putea să fie încurajați sau pur și simplu să primească plăcere, citind.

De aceea am hotărît să le public săptămînal/lunar pe blogul meu de pe Moldova Creștină  dar și pe blogul personal http://alinrotari.blogspot.com/ . Sper să fiți încurajați  și voi prin aceste poezii la fel cum eu am fost atunci cînd le-am scris. Domnul să vă ajute în aceasta!