Ajută copiii din zona de conflict din Ucraina să meargă la o tabără creștină (colectă specială, 14 iunie, Biserica ”Bunavestire”)

În luna aprilie câteva biserici din Moldova au ajutat creștinii din zona afectată de război a Ucrainei. Biserica „BunaVestire” s-a implicat în această lucare și astfel am putut aduce mângâiere și încurajare sfinților de acolo. Vrem să continăm această lucare și, în mod deosebit, să ajutăm la organizarea unei tabere pentru 400 de copii. 

 

 

 

Tabăra se va desfășura în patru schimburi, începând cu data de 13 iulie. Fiecare schimb va fi pentru 100 de copii și va dura 7 zile. Cheltuielile pentru un copil ca să participe la un schimb vor fi de 30$. Tabăra se va desfășura în regiunea Kramatorsk și echipa de lideri pregătiți la Institutul de Studiu Biblic Inductiv din Ucraina vor merge să-i învețe pe copii din Sfintele Scripturi. 

 

Mulțumim creștinilor emigranți din orașul Duisburg, Germania, care deja au făcut o colectă pentru această lucrare. 

 

Duminică, 14 iunie, la serviciul de la orele 14:00 al bisericii „Bunavestirea” (str. Ciocârliei 2/8, Telecentru, Chișinău) vom face o colectă specială pentru desfășurarea acestei tabere. Vă invităm să luați parte împreună cu noi la această lucrare de binefacere. 

 

Dacă nu aveți posibilitate să veniți la serviciul divin, puteți să luați parte la această lucrare prin intermediul contului bancar. 

În lei: 

CRBCEB Bunavestire a Mintuitorului

c/f 1010620001050

c/b 2251600470MD2

EXMMMD22477