Află principii de planificare a timpului în baza cărții „2 Tesaloniceni”

Lipsa disciplinei afectează lucrarea bisericii. Întârzierile la serviciile de închinare, nerespectarea termenului pentru sarcini încredințate, lucrări începute, dar nu duse la bun sfârșit – realitate care a cuprins biserica și creștinii la ziua de azi.

”Oamenii trăiesc ca și cum nu ar muri niciodată”, spunea cineva. Mulți creștini trăiesc de parcă nu ar veni o zi a judecății pentru ei și nu vor da socoteală pentru timpul irosit. De ce trăirea în neorânduială se strecoară atât de repede printre creștini? Care este focarul acestei probleme? Ce soluții putem găsi în Cuvântul lui Dumnezeu? Poate fi schimbată situația spre bine?

”Auzim însă că unii dintre voi trăiesc în neorânduială, nu lucrează nimic, ci se ţin de nimicuri”, s-a adresat apostolul Pavel bisericii din Tesalonic. Problemă actuală și pentru vremurile apostolilor. Aceasta nu poate și nu trebuie să fie trecută cu vederea. Cum au soluționat-o apostolii, ce trebuie întreprins pentru rezolvarea ei?

Soluții și principii de planificare a timpului în baza cărții ”2 Tesaloniceni” la sesiunea ”Planificarea timpului” din cadrul Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova.

Sesiunea se va desfășura în Chișinău, în 7-19 septembrie, în incinta bisericii ”Harul”, str. Ciocârliei 2/8.