Proiectul Dragostea Adevărată Așteaptă a ajuns în satul Cărpineni

Astăzi, la orfelinatul din satul Cărpineni, raionul Hîncești, copiii au avut parte de o lecție despre Dragostea Adevărată. La acest eveniment au fost aproximativ 40 de adolescenți din clasele gimnaziale.

Ei au avut parte de o lecție despre sexualitate, condusă de Viorica Vîlcu. Adolescenții au văzut care este perspectiva lui Dumnezeu față de sexualitate și care sunt limitele sexualității. Le-au fost aduse multe exemple ale fetelor care au suferit, pentru că au început viața sexuală până la căsătorie, acest fapt punându-i pe gânduri cu privire la viitorul care îi așteaptă. De asemenea, ca exemple le-au fost aduse familii care au trăit curat până la căsătorie și acum au o familie fericită. 

La sfârșitul lecției, copiii au semnat legământul ”Dragostea Adevărată Așteaptă” care prezintă o hotărâre pe care au luat-o cu privire la abstinență. Cea mai mare bucurie este că 30 de adolescenții au semnat legământul și au ales să se păstreze curați înaintea lui Dumnezeu, a lor și a viitorului partener. Dumnezeu să-i ajute!

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei susține proiectul Dragostea Adevărată Așteaptă, considerând că acesta va contribui la menținerea valorilor unei societăți sănătoase.