De ce activiștii homosexuali aruncă vina pe creștini pentru masacrul de la Orlando?

Ce obrăznicie! De neînchipuit. După masacrul din clubul homosexualilor “Pulse” din Orlando, unul dintre cei mai cunoscuți activiști pentru drepturile homosexualilor, Chase Strangio, a afirmat, într-o postare pe Twitter că pentru moartea celor 50 de persoane, iar alte peste 50 care au fost rănite nu sunt de vină decât creștinii conservatori, care au “au creat acest climat antihomosexuali”. El a scris: „Este dezgustător. Gândurile și rugăciunile și islamofobia voastră, după ce ați creat acest climat antigay”. Strangio este avocat în cadrul ACLU (Uniune Americană de Apărarea a Drepturilor Civile). El susține că cei care promovează drepturile creștine “sunt implicați în acest masacru, prin aprobarea proiectelor de lege anti gay”.

unnamed (1) Iată că adevărul începe să iasă la iveală și apar tot mai multe mărturii care arată că ucigașul Omar Mateen era homosexual și de multe ori venea să petreacă în acel club. Cel puțin 4 persoane au mărturisit că l-au văzut acolo. Apoi, soția lui spune că a văzut la el manifestări și tendințe homosexuale, iar logodnica spune că tatăl lui Omar l-a numit “gay” în prezența ei. Colegii de la Academia de Poliție unde a învățat Omar Mateen spun că au primit oferte de la el pentru relații homosexuale. Deci, masacrul de la Orlando a fost săvârșit de un homosexual.

Mă adresez tuturor homosexualilor și activiștilor care promovează modul lor de viață, priviți atent și vedeți cum a reacționat la tragedia aceasta toată comunitatea creștină și apoi gândiți-vă cum și ce ați făcut voi când creștinii sunt omorâți în lumea întreagă în fiecare zi. De câte ori v-ați pronunțat în apărarea drepturilor creștinilor? Nu ziceți voi că vă luptați pentru drepturile tuturor oamenilor?

Privind la această tragedie și la felul cum a reacționat Chase Strangio, îmi amintesc de împăratul Nero care, în nebunia lui, a dat foc Romei și apoi, ca să scape de furia oamenilor, a dat vina pe creștini și a declanșat primul val de prigoană împotriva creștinilor. De ce încearcă activiștii homosexuali să dea vina pe creștini când criminalul este din rândurile lor? Nu cumva ca să intensifice prigoana pe care și așa au început-o împotriva creștinilor?