Participă la manifestarea pro-viaţă (anti-avort) la 1 iunie

Asociația Obștească „Pentru Familie” organizează o manifestare pro-viață(anti-avort) pe data de 1 iunie, de ziua copiilor, în fața spitalului nr.1. Vom împărți broșuri cu mesajul ce spune Biblia despre avort și vom afișa placate cu mesaj pro-viață , vom discuta cu oamenii și le vom explica ce spune Biblia despre avort, ce să facă după ce au făcut avort, ce șansă au dacă se poicăiesc.
Situația demografică din țara noastră este foarte rea(anul 2009-16000 de avorturi) și legislatia nu apără dreptul la viață așa cum ar trebui, de aceea…

Invităm creștinii să se alipească la această manifestare, în special familiile împreună cu copiii. Este binevenită orice contribuție, un placat propriu, poate ceva din creația copiilor, ceva desenat pe o coală de hârtie sau altceva care sa transmită un mesaj corespunzător.

Rugați-vă pentru acest eveniment ca Dumnezeu să unească cât mai mulți oameni, pentru resurse financiare ca să tipărim 1000 de broșuri și pentru ca mesajul care îl vom transmite să atingă inimile oamenilor, să oprim astfel această crimă în țara noastră. Deasemenea să ne rugăm ca acești oameni să primească Cuvântul lui Dumnezeu care-l vor auzi la această manifestare și să se pocăiască.