Abandonarea copiilor nou născuți devine „normalitate” în Republica Moldova?

O fetiță de doar 3 săptămâni a fost găsită moartă pe un deal, lângă ferma din marginea satului Șuri, din raionul Drochia. Corpul neînsuflețit a fost găsit de o femeie din sat. Femeia a anunțat primarul din localitate. Cutremurător și strigător la cer.

Dar oare nu trebuia să ne așteptăm la așa ceva? Când vara trecută o femeie din satul Chetroșeni a născut copilul și l-a aruncat între spini, cu ce s-a încheiat? Copilul a fost salvat de un cuplu care se întorceau de la lucru din câmp și au auzit pruncul plângând din ultimele puteri. Aici este indignarea pe care mi-am exprimat-o în acest video.

Mama acelui bebeluș este o criminală și trebuia să fie închisă și judecată imediat pentru omor intenționat. Primarul și administrația satului au luat ceilalți copii, i-au dus la un centru de plasament, însă, peste puțin timp, au adus copiii înapoi la mama “ucigașă”. Ba încă i-au mai cumpărat și casă și tot ce este necesar în casă și unii jurnaliști încercau să ne convingă că, mă rog, a fost un moment de slăbiciune la femeie. M-aș bucura dacă cineva din satul Chetroșeni, care cunoaște această familie, ne-ar comunica cum este acum starea acelor copii, a acelei case și a lucrurilor care au fost cumpărate. Vrem să credem că nu au fost risipite pe băutură.

În Cuvântul lui Dumnezeu este scris:

Lovește pe batjocoritor, și prostul se va face înțelept; mustră pe omul priceput, și va înțelege știința. (Proverbe 19:25)

Ucigașa din Chetroșeni trebuia să fie trasă la răspundere după toată dreptatea și atunci ar fi luat învățătură și alții. Acum însă, iată că răul acesta se înmulțește. Poate această ucigașă din satul Șuri se aștepta să fie găsit și copilașul ei de cineva și apoi să primească compasiunea proștilor și poate și o casă nouă, mai pui și ceva prin casă, mobilă, etc.

M-am uitat azi la știri să văd dacă mai abordează cineva cazul și nu prea. Se pare că nu prea alarmează oamenii. Foarte tristă stare a lucrurilor. Domnul să trezească duhul legiuitorilor să ia în serios cazurile acestea și să se ridice în apărarea copilașilor. Iată de ce este foarte necesar și urgent să se implice în procesul politic oameni cu frică de Dumnezeu și să facă legi pentru protejarea acestor copii nevinovați.