A avut loc Competiția Deschisă la Taekwon-Do ”Stop Droguri”

În data de 18 februarie s-a desfășurat Cupa Deschisă la Taekwon-do a clubului ”Stolas Leukas”. Genericul competiției a fost ”Stop Droguri” și a avut drept scop promovarea modului de viață fără droguri în rîndul adolescenților și tinerilor din țară, prin practicarea artei Taekwon-Do și a studierii Sfintelor Scripturi.

Demonstrația de Taekwon-Do la deschiderea oficială a competiției

Unul din invitații speciali ai evenimentului, Sergiu Bulat, vicepreședintele Centrului Internațional Antidrog din Moldova, a prezentat date statistice și situația actuală privind narcomania în Republica Moldova.

Sergiu Bulat – vicepreședintele Centrului Internațional Antidrog din Moldova

Președintele clubului ”Stolas Leukas”, Vasile Filat, a înmânat certificate internaționale de Taekwon-Do și a vorbit celor prezenți despre perspectiva Bibliei asupra consumului de droguri.

Președintele clubului de Taekwon-Do „Stolas Leukas” – Vasile Filat

Radu Filat, organizatorul și deținătorul centurii negre V dan, a vorbit  despre beneficiile sportului în viața tinerilor și adolescenților din ziua de azi.

Radu Filat – instructor și deținătorul centurii negre V dan

De asemenea, spotivii au avut parte de mărturii a celor care au reușit să scape de patima drogurilor.

Proba Sparing

Sportivii au rămas plini de entuziasm după participare la competiție, reușind să acumuleze experiență, să analizeze greșelile, dar și să învingă frica.

Proba Tull

Competiția s-a desfășurat în incinta complexului sportiv al Universității de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testimițanu din or. Chișinău. Competiția a întrunit peste 250 de sportivi din 25 de localități, reprezentanți a 5 cluburi sportive din țară: ”Adonai”, „Dunamis”, ”Elohim”, ”Lexi” și ”Stolas Leukas”.