A avut loc cea de a 24-a graduare a Institului Biblic Inductiv Precept Ministries

În orașul Kirilovka la baza de odihnă “Primorskaia”  din Ukraina a avut loc  cea de-a 24-a  graduare a  Institului Biblic Inductiv Precept Ministries Eurasia. Devine o obișnuință frumoasă ca această bază de odihnă să găzduiască asemenea evenimente frumoase. Timp de 10 zile  directorii Insitutului de Studii Biblice Inductive din Eurasia, Costel și Mia Oglice predau sesiunea Apocalipsa partea a 4-a slujitorilor institutelor din Ukraina și Moldova. Înainte de a primi certificatele de absolvire a Institutului, directorii și coordonatorii acestui institut au venit cu un mesaj din partea lui Dumnezeu pentru toți cei prezenți în sală în care i-au le-au adus aminte ca motivația lucrării în care sunt implicați să fie dragostea față de oameni și facerea de ucenici devotați Domnului nostru Isus Hristos. Bucuria celei de a doua graduare din acest an a fost prilejuită de cei 15 studenți care au absolvit Insitutul
DSC_0362
Cei mai mulți studenți care au graduat au fost din Republica Moldova. Această graduare s-a bucurat și de o premieră frumoasă. Școala de Computere ScripTehInfo condusă de Artur Boico și fondată de Vasile Filat s-a bucurat de primele roade. Este vorba de graduarea mai multor slujitori activi în câmpul de misiune,Tudor Rotaru, Lenuța Blendarencu, Liuba Jacotă, Sveta Sâli, Nastea Matvienco și Natașa Besedina.
DSC_0370
Zinaida Ciubotărica a primit o mențiune specială pentru facere de ucenici și Svetlana Sâli pentru succese academice.
DSC_0336
Stundeții le-au mulțumit frumos tuturor profesorilor care s-au implicat în viețile lor și care le-au predat Cuvântul lui Dumneze așa cum a fost lăsat. Majoritatea din ei au afirmat că Instiutul le-a format o viziune corectă pentru viața lor și pentru slujirea în care sunt implicați. Personal îi mulțumesc învățătorului meu Vasile Filat pentru munca și dedicarea sa pentru că m-a învățat și mă învăță din Sfintele Scripturi. Fie ca Dumnezeu să binecuvinteze Ucraina și Moldova cu cât mai mulți oameni cu dragoste profundă de Dumnezeu, iar fiecare student al Institutlui Biblic Inductiv să fie o sare și o lumină în locul în care l-a pus Dumnezeu.