38 din 65 de elevi au semnat legămintele DAA

Săptămâna aceasta, 65 de elevi din alte două şcoli au participat la proiectul „Dragostea Adevărată Aşteaptă”. Lecţia „Adevărul despre virginitate” a fost predată în clasele a 6-ea – a 9-a. Din cei 65 de elevi care au fost prezenţi la lecţie, 38 au spus „DA” pentru abţinerea de la relaţii sexuale până la căsătorie. 

Participanţii la proiect au avut parte de informaţii inedite despre subiectul cu privire la relaţiile sexuale, acesta fiind abordat din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu. În aşa mod, adolescenţii au aflat despre originea relaţiilor sexuale, limitele utilizării corecte ale lor, precum şi despre consecinţele unei atitudini greşite faţă de acest subiect.

Elevii s-au arătat a fi atât de interesaţi şi captivaţi de informaţia pe care au auzit-o, încât au avut o implicare foarte activă în timpul lecţiei. Atunci când au fost provocaţi să semneze legămintele de păstrare a purităţii până la căsătorie, mai mult de jumătate dintre ei au luat această decizie cu mare bucurie, fiind foarte conştienţi de responsabiliatea pe care şi-au asumat-o.