Au venit, au ascultat și au luat atitudine

Aceștia sunt profesorii și elevii care au participat la proiectul ”Dragostea Adevărată Așteaptă”, în cadrul căruia a fost predată lecția ”despre virginitate” din cursul ”Ce spune Biblia despre sexualitate?”.

Lecția a fost predată la peste 340 de adolescenți și tineri, dintre care 131 de persoane au semnat legământul de păstrare a purității până la căsătorie.

Elevilor li s-a prezentat perspectiva lui Dumnezeu cu privire la relațiile intime, și anume – originea, conceptul și scopul acestor relații. În cadrul lecției, elevilor li s-a explicat că relația sexuală nu este un lucru rișinos și nici un subiect tabu, ci ea face parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire. De asemenea, în lecție au fost expuse cadrul permis pentru folosirea relațiilor sexuale corecte, beneficiile în cazul în care vor fi respectate limitele precum și consecințele grave ale încălcării acestor reguli.

Elevii au luat aminte la cele spuse și au înțeles că sunt puși în fața unei decizii de care va depinde viitorul lor și al familiei lor. De aceea, nu au ezitat să-și ia angajamentul să se păstreze curați și să aștepte dragostea adevărată până la căsătorie, pentru a se putea bucura de binecuvântările lui Dumnezeu promise acelor care vor respecta standardul Lui cu privire la relațiile sexuale.