12 citate șocante: „Egalitatea căsătoriei” înseamnă moartea instituției familiei

Trenul scăpat de sub control al revoluţiei sexuale nu se va opri la “căsătoriile” între persoane de acelaşi sex. Aşa cum parteneriatele civile au fost o simplă piatră de temelie pentru a se ajunge la “căsătoriile” între persoane de acelaşi sex, mişcarea de redefinire a căsătoriei îşi va continua cursul nebunesc până când va spulbera conceptul căsătoriei adevărate şi al familiei. Pentru a ne convinge, haideţi să privim ce spun activiştii pro-homosexuali înşişi. Ne va deschide ochii asupra intenţiilor lor adevărate.

Orice apărător al instituţiei familiei lăsate de Dumnezeu poate folosi următoarele citate pentru a demasca scopul final al mişcării pentru “egalitatea căsătoriilor”.

Eliminarea căsătoriei = „progres”
1. „Renunţarea completă la căsătorie va asigura o cale mai rapidă spre progres, căci doar moartea căsătoriei va aduce răsăritul egalităţii pentur toţi.”
Dr. Meagan Tyler,
Lector de Sociologie la Victoria University

Cine mai are nevoie de căsătorie
2. „Întrebarea care trebuie dezbătută acum nu este să permitem sau nu căsătoriile homosexuale, ci mai degrabă dacă mai avem nevoie de căsătorie în general?”
David Vakalis

Redefinirea instituţiei
3. „O cale de mijloc ar fi să luptăm pentru căsătoria între persoane de acelaşi sex şi beneficiile sale, iar apoi, odată obţinută, să redefinim instituţia căsătoriei, să cerem dreptul la căsătorie nu ca o modalitate de a adera la codul moral al societăţii, ci mai degrabă pentru a demonta un mit şi de a schimba radical o instituţie arhaică. Legalizarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex este deasemenea o şansă de a schimba în întregime definiţia familiei în cultura americană.”
Michelangelo Signorile,
OUT magazine, December/January 1994

Noi promovăm distrugerea
4. ” Şi pînă la urmă, noi promovăm distrugerea centralităţii căsătoriei şi a familiei nucleare… .”
– Ryan Conrad

Pasul următor : eliminarea
5. „Probabil următorul pas nu este să lărgim definiţia îngustă a căsătoriei, ci să eliminăm definitiv falsa diferenţă între familiile căsătorite şi alte parteneriate nerecunoscute, dar la fel de valabile.”
– Sally Kohn,
Prop 8: Let’s Get Rid of Marriage Instead!

Moartea căsătoriei

6. ” Nu ar fi eliminarea totală a căsătoriei drept instituţie de stat cea mai bună soluţie, inclusiv pentru oamenii drepţi? Renunţaţi la registrul civil, nu mai faceţi nicio diferenţă oficială între cetăţenii căsătoriţi şi cei necăsătoriţi.”
– Alex Gabriel,
Politics.co.uk

Alimentaţi focul
7. ” Căsătoria este proverbiala clădire în flăcări. În loc să bată la uşă ca să fie lăsaţi înăuntru… homosexualii trebuie să alimenteze focul!”
National Conference on Organized Resistance

Căsătoria limitează „libertarea”
8. „Căsătoria nu trebuie să fie un scop, ea trebuie să fie o alegere. Una dintre multele alegeri recunoscute de societate. Dar nu este. Nu încă. La moment, din punctul de vedere al societăţii, fie eşti căsătorit sau încă nu eşti. Şi cu cît această noţiune devine mai codificată, cu atât libertatea noastră de a face alte alegeri devine tot mai limitată.”
– David McGee

O revoluţie morală
9. ” Mişcarea homosexuală, fie că o recunoaştem sau nu, nu este o mişcare a drepturilor civile, nici măcar una de eliberare sexuală, dar o revoluţie morală care are ca scop schimbarea părerii oamenilor despre homosexualitate.”
– Paul Varnell,
Chicago Free Press

Eliminaţi familia
10.”Noi trebuie să ţintim la eliminarea familiei, astfel încăt sistemul sexist, cu supremaţia bărbatului să nu mai fie cultivat.”
Gay Liberation Front: Manifesto,
London, 1971, revised 1978

Transformarea societăţii
11. “A fi homosexual înseamnă a lărgi parametrii sexului şi ai familiei, şi, pe parcurs, a transforma însăşi structura societăţii…Noi trebuie să stăm cu ochii aţintiţi pe scop…cel de a rearanja radical părerea societăţii vizavi de realitate.” [source]
– Paula Ettelbrick
National Gay and Lesbian Task Force

Căsătoria nu ar trebui să existe
12. „… a lupta pentru căsătoria homosexualilor în general implică a spune minciuni cu privire la ce vom face cu căsătoria când ajungem acolo—este o minciună să afirmăm că instituţia familiei nu se va schimba. Instituţia familiei se va schimba, şi trebuie să se schimbe. Şi iarăşi, după mine, căsătoria nu trebuie să existe.”
– Masha Gessen, journalist
During a pannel discussion at the Sydney Writers Festival

Sperăm că aceste citate vă oferă informaţie mai amplă pentru a apăra cu mult curaj instituţia sacră a familiei.

Sursa: TFP Student Action

Traducere: Natalia Boicu, Asociația „Engleza pentru o viață nouă”