11 persoane s-au botezat în biserica din satul Larga.

În data de 15 septembrie, la biserica „Betel” din satul Larga a avut loc botezul nou-Testamental. Evenimentul a avut loc în incinta casei de rugăciune, care a fost neîncăpătoare pentru cei prezenți. Circa 120 de persoane, dintre care oaspeți din Ukraina – Cernăuți, Stănești, Chișinău, satele Beleavineț, Trestieni, Halahora de Sus, Coteala, Rădoaia au venit să împărtășească bucuria cu cei care urmau să-și dedice viața Domnului Isus.

11 persoane au încheiat legămînt cu Dumnezeu prin apa botezului.

Botezul a fost și o evanghelizare pentru mulți oaspeți necreștini invitați la sărbătoare. Unii din ei pentru prima oară au pășit pragul casei de rugăciune și au rămas străpunși în inimă de Cuvîntul lui Dumnezeu. Foarte plăcute și ziditoare au fost poeziile și cîntările care au înfrumusețat sărbătoarea. Programul a durat peste 4 ore, culminând cu o masă de dragoste în aer liber.

Mai jos câteva impresii de la cei botezați:

Cecan Angela: „Din ziua de cînd m-am pocăit am avut o mare dorință să închei un legămînt cu Domnul prin apa botezului, și acum sun foarte bucuroasă și mulțumitoare că Dumnezeu mi-a oferit ocazia să o fac.”

Majeru Nicoleta: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat șansa de a face un legămînt cu El. Ziua de 15 septembrie mi-a adus cea mai mare fericire și pace în suflet știind că veșnicia o voi petrece cu El. Orice nu s-ar întîmpla în viața mea, și cîte probleme nu ar veni în calea mea eu știu că Domnul îmi va fi alinarea. Și sunt gata de a-L sluji din toată inima. Dorința care este mai presus de toate în viața mea de acum înainte este de a-L urma pe Isus pînă la venirea Sa.”

Această zi va rămîne pentru totdeauna în memoria celor care și-au dedicat viața lui Dumnezeu.