10 motive să participi la tabăra English For a New Life 2017

Vă prezint în articol 10 motive pentru care veți dori să participați la tabăra de studiere intensivă a limbii engleze EFNL sau NGLISH FOR A NEW LIFE 2017, 19 – 29 iulie 2017. Tabăra se va desfășura la baza de odihnă PRIETENIA din satul Coșnița, raionul Dubăsari. Plecarea spre tabără este pe 19 iulie din Chișinău, ora 10:00, de la Circ.

1. Timp de 10 zile înveți mai mult decât într-un an

Timp de 10 zile veți învăța mai mult decât învață într-un an, în mod obișnuit, o persoană care dorește să învețe engleza. Veți avea 7 ore de engleză în zi. Înmulțiți la 10 și obțineți 70 de ore de engleză.

Tabără de studiere intensivă a limbii engleze

În timpul anului vă ia timp drumul sau nu reușiți cu tema de casă, pentru că nu dispuneți de timp. Alteori, lipsiți sau întârziați la lecție. Toți acești factori sunt excluși la tabără. Aici vă veți concentra la un singur lucru, la învățarea limbii engleze. Astfel, este posibil să înveți în 10 zile mai mult decât alții într-un an.

Îmi amintesc de impresiile lui Grigore Cheptene, care trăiește acum în SUA, după ce a participat la tabăra EFNL. El era student atunci la universitate la facultatea de limbă engleză. După 10 zile de studiere în tabără a spus că a învățat mai mult decât un an la facultatea de engleză la universitate.

2. Vor preda câteva echipe de profesori americani cu experiență

Acești profesori americani lucrează intensiv pentru a-i învăța pe toți studenții noștri o engleză bună, frumoasă. Cu ajutorul lor, în tabăra noastră se pune un mare accent pe comunicare. Am invitat în tabăra noastră în acest an în jur de 30 de profesori din SUA.

3. Profesorii care predau au fost pregătiți de EFNL și cunosc foarte bine programul

Profesorii care predau au fost pregătiți la școala English For a New Life și cunosc foarte bine programul și materia. Mulți dintre ei au învățat limba engleză în cadrul școlii noastre și apoi au fost pregătiți în calitate de profesori.

După ce veți studia la tabăra noastră, puteți continua să studiați engleza în grupe în timpul anului cu profesorii noștri.

4. Vă învățăm prin metoda imersiunii (într-un context unde se vorbește limba engleză)

La tabăra noastră noi creăm acest context. Este o ”mini-țară” unde se vorbește limba engleză. Profesorii americani vorbesc doar engleza și comunică doar în engleză. Acest context este foarte apreciat de participanți. Ca și în ceilalți ani, așteptăm și anul acesta studenți din mai multe țări. Avem înregistrați deja participanți din România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Siberia, Belorusia, Anglia.

5. Spre deosebire de alte școli sau tabere, noi vă oferim un bogat conținut duhovnicesc

Manualele pe care le folosim în predare conțin bogată informație și învățătură duhovnicească. Manualul ”English For a New Life” book 1 este conceput în baza Evangheliei după Ioan, una din cele 4 Evanghelii cuprinse în Noul Testament. Manualul a fost elaborat de școala noastră și este pentru începători și intermediari.

Studenții avansați vor studia 3 cursuri în limba engleză: ”Cerul, Iadul și Viața de după Moarte”/”Heaven, Hell and Life after Death”, ”Cum să ai o relație adevărată cu Dumnezeu?”/”Having a real relationship with God” și cursul ”Vrei să fii ucenicul lui Hristos? Trebuie să plătești prețul”/”Being a disciple: counting the real cost”.

Toate aceste cursuri vă oferă acest conținut. Este un avantaj pe care nu-l oferă alte școli și s-ar putea să nu aveți ocazia să-l găsiți cu altă ocazie sau în alt loc.

6. La această tabără îți asigurăm progresul

Primul lucru pe care-l vei face când ajungi la tabără este testarea. Profesorii noștri te vor aștepta la intrare și îți vor face testarea. Astfel, vom determina care este nivelul tău actual de limbă engleză ca să te ridicăm de la nivelul tău în sus.

Engleza de la zero - intensiv și repede

Noi nu te vom învăța ceea ce deja știi, ca să te ținem sub nivelul tău, nici nu te vom ridica la un nivel mult mai înalt la care tu nu vei putea să înveți nimic, așa încât să pleci frustrat acasă, pentru că nu ai făcut față.

7. Avem o abordare individuală a fiecărui participant

Din acest motiv, aducem un număr mare de profesori. Cineva se va întreba de ce aducem atât de mulți profesori americani, apoi și profesorii din Moldova. Toți elevii în tabără noastră sunt împărțiți pe grupe potrivit vârstei și nivelului de engleză. În fiecare grup sunt mai mulți profesori care predau ca să ne asigurăm că fiecare participant va avea atenția necesară.

8. Te învățăm de la orice vârstă

La tabără acceptăm copii de la vârsta de 9 ani în sus, fără nicio limită de vârstă. Vom avea și copii mai mici, care sunt copiii profesorilor. Vom avea un curs și pentru ei.

Pentru copiii avem un manual recent elaborat de echipa de profesori EFNL, ”English For a New Life for KIDS”. Manualul cuprinde cele 10 porunci și multe istorioare din Biblie prezentate copiilor în așa fel încât să poată aplica principiile biblice la viața de zi cu zi. Am predat și anul trecut după acest manual.

9. Vom oferi antrenamente de Taekwon-Do, inclusiv pentru începători

La această tabără vom avea antrenori de Taekwon-Do. Aceștia vor preda în grupe potrivit nivelului participanților, inclusiv pentru începători. Doritorii pot începe la această tabără să practice arta marțială Taekwon-Do. Vor avea un antrenament pe zi.

Sport la tabăra de limbă engleză

De asemenea, oferim posibilitatea doritorilor să treacă un curs de computere. Anul acesta vor învăța creare și editare foto și video pentru rețelele de socializare.

Curs foto video la tabăra de engleză 2017

Aceste oportunități sunt opționale, pe lângă studierea limbii engleze. Obligatoriu este doar cursul de limbă engleză de bază. Dacă dorește, poate beneficia de unul din aceste cursuri opționale.

10. Poți veni cu profesorul tău la această tabără ca să-i faci un cadou

Dacă vrei să arăți recunoștință profesorului tău pentru tot ce te-a învățat la școală, pentru că investește mult în tine, poți invita profesorul tău la această tabără. În fiecare an aici avem un grup de profesori cărora le oferim posibilitatea să facă un curs de limbă engleză sau de computere.

Pentru profesori oferim posibilitatea să vină la jumătate de preț, adică 60$. Prețul integral este de 120$.

Suma aceasta este necesară pentru acoperirea cheltuielilor de mâncare, cazare și organizare. Toți profesorii care vin să predea sunt voluntari. Ei nu au un câștig material de la această tabără. Ei vin să vă slujească. Cei care au fost la tabără noastră, cred că au observat în ce fel se sacrifică profesorii și cu câtă dragoste vă învață.

Iată cum ne puteți contacta: +373 68 044412 sau +373 76718882; e-mail: tashkamarcela@gmail.com.

Puteți asculta acest mesaj în acest video publicat mai jos:

 

Vasile Filat, directorul Școlii ENGLISH FOR A NEW LIFE