10 motive să participi la conferința „Biserica și Familia” (21-23 noiembrie 2013, Vadul lui Vodă)

Conferința „Familia și Biserica” se va desfășura în perioada 21-23 noiembrie la sanatoriul „Bucuria – Sind” din localitatea Vadul-lui-Vodă și sunt invitați să participe toți pastorii, diaconii, misionarii și predicatorii împreună cu soțiile lor. Prețul de participare este de 400 lei pentru o persoană din care Asociația „Învățătură din Cuvânt” va acoperi 200 lei și restul sumei va reveni participantului să achite. Conferința va începe joi, 21 noiembrie, cu inregistrarea care se va desfășura de la orele 15:00 până la 18:00 și se va încheia pe data de 23 noiembrie, sâmbătă, la orele 15:00. Pentru că la sanatoriu ne sunt oferite doar 170 de locuri, vă rugăm să ne comunicați despre participarea dumneavoastră până la 19 noiembrie la email sau la numarul de telefon 069966779.

Conferința Pastori la Vadul lui Vodă

Iată zece motive pentru care se merită să investiți pentru participarea la acest eveniment: 

  1. La această conferință vom studia cursul „Cum să-ți zidești o familie trainică”. Este un curs de studiu biblic inductiv care cuprinde 6 lecții care pot fi studiate în mod interactiv timp de 40 de minute fiecare. Prin studierea acestui curs participanții vor primi zidire sufletească, dar și o bună pregătire ca să-l poată preda în bisericile lor, în grupele de studiu biblic și în familie. 
  2. Consilierea spirituală este o importantă responsabilitate a slujitorilor și soțiilor. Vremurile în care trăim vin cu multe provocări care cer să le oferim o bună sfătuire bărbaților și femeilor creștine din bisericile noastre. La conferință vom discuta și diferite probleme de familie care îi afectează pe creștinii din bisericile noastre și cum îi putem sfătui și ajuta să depășească aceste probleme.
  3. Cu mare regret auzim și despre cazuri când cel rău a încercat să atace și căsătoriile unor slujitori ai Evangheliei. Este important pentru fiecare slujitor și soția lui să-și pună timp deoparte ca să investească în căsătoria proprie și astfel să poată fi biruitor în lupta spirituală pe care o ducem. Această conferință va fi o înțeleaptă investiție în acest sens.
  4. Fiind prinși cu slujirea, de multe ori pastorii și ceilalți slujitori ai Evangheliei nu au suficient timp să petreacă cu soțiile lor și această se poate reflecta nu doar asupra relației  lor, dar și asupra calității și rezultatelor lucrării pe care o fac. La conferința aceasta veți avea o bună posibilitate să petreceți timp și să discutați împreună.
  5. Este important pentru soția slujitorului să cunoască bine Sfintele Scripturi ca să poată oferi răspunsuri temeinice femeilor din biserică care se confruntă cu diverse probleme de familie. Studiul cursului “Cum să-ți zidești o familie trainică?” le va oferi păstorilor, dar și soțiilor lor soluții din Sfintele Scripturi la unele din cele mai frecvente probleme ce apar între soți.
  6. Slujitorii au posibilitatea să comunice mai mult unii cu alții, pentru că se întâlnesc mai des la intruniri ce țin de slujirea lor. Nu tot așa este și în cazul soțiilor lor. Conferința aceasta le va oferi o bună ocazie soțiilor de slujitori să facă cunoștință și să comunice mai mult unele cu altele.
  7. Și noi, păstorii, vom avea o bună ocazie să studiem Cuvântul lui Dumnezeu împreună, dar și să discutăm despre posibilitățile care sunt azi și pe care le putem folosi pentru a implica mai mult în lucrarea Evangheliei pe toate familiile din bisericile noastre.
  8. Experiența de slujire în biserică a altor păstori și slujitori este totdeauna de folos să o auzi, mai ales dacă te confrunți cu probleme similare. Aici vom avea posibilitate să împărtășim și experiențele noastre din slujire și astfel să ne zidim unii pe alții pentru lucrarea Evangheliei.
  9. La conferință vor fi prezentate diverse lucrări și evenimente creștine despre care aflând, slujitorii vor putea să benefice în cazul când vor dori să le aplice la lucrarea bisericilor în care slujesc. Printre acestea vor fi misiunea prin sport, computere, engleză, tabere de zi, tabere de vară, lucrarea din școli etc.
  10. Conferința se va desfășura în localul frumos și confortabil al sanatoriului “Bucuria-Sind” dintr-o pitorească zonă de pe malul Nistrului, localitatea Vadul lui Vodă. 

Dumnezeu să vă binecuvânteze și așteptăm cu bucurie pe slujitorii Evangheliei împreună cu soțiile lor la această conferință.