10 motive ca să participați la Festivalul Precept Ministries Moldova 2017

De la 31 iulie până la 5 august, în Republica Moldova va avea loc Festivalul de Studiu Biblic Inductiv Precept Ministries Moldova. Vă prezint în acest articol 10 motive pentru care veți dori să participați la acest festival și să beneficiați de ceea ce vă vom oferi.

Kay Arthur va preda la Festivalul Precept Ministries Moldova 2017

Pentru prima dată vine în Moldova la acest festival Kay Arthur

Kay Arhtur este autoarea manualelor de studiu biblic inductiv și fondatoarea misiunii PRECEPT MINISTRIES INTERNATIONAL. Au fondat această misiune în 1970 Kay Arhtur împreună cu soțul ei, Jack Arthur. De atunci, Kay Arthur scrie manuale, predă Cuvântul lui Dumnezeu și este cunoscută în lumea întreagă.

Noi avem marele privilegiu să o avem pe sora Kay în Moldova. Oricine a avut vreodată posibilitatea să studieze Cuvântul lui Dumnezeu cu ea a rămas adânc impresionat de felul cum știe să-i conducă pe oameni în Scripturi, de felul plastic și frumos cum prezintă Cuvântul lui Dumnezeu.

Vom studia Epistola II Petru

Acest curs este foarte actual. Apostolul Petru tratează în epistola sa probleme actuale. Spre exemplu, una din ele este necesitatea de a rămâne tari în chemarea pe care o avem, tari în credință.

Vedem în ultima cu vreme cum mulți din cei care au stat tare în credință o vreme, părăsesc credința sau nu mai sunt tot atât de credincioși, pasionați de Cuvântul lui Dumnezeu, de lucrarea Evangheliei. În acest curs învățăm cum să rezistăm într-o lume care se depărtează foarte mult de Dumnezeu, într-o lume în care oamenii se mulțumesc să aibă doar o formă de evlavie, dar tăgăduiesc puterea ei.

Împreună cu sora Kay Arthur vin la Festival și familia Mia și Costel Oglice

Mia și Costel Oglice deja sunt vicepreședinți ai misiunii PRECEPT MINISTRIES și coordonează toată lucrarea globală. Sora Mia și fratele Costel au fost în Moldova în fiecare an la Festivalul PRECEPT și au fost o mare binecuvântare pentru noi. Veți avea posibilitatea să discutați cu ei, să petreceți timp cu ei. Ei, de asemenea, ne vor învăța din Cuvântul lui Dumnezeu și ne vor povesti despre lucrarea care se face în toată lumea.

Veți asculta mărturii din misiune

La acest festival în fiecare an vin să participe toți misionarii noștri, care lucrează în timpul anului în Irak, Pakistan, în Germania printre refugiați. Acești misionari ne vor povesti despre lucrarea pe care au făcut-o, despre succesele din lucrare, ne vor prezenta nevoile de rugăciune. Aceasta va aduce multă încurajare și bucurie celor care cunosc și se roagă pentru această misiune internațională.

Veți putea participa la 3 seminare tematice practice pentru slujire

În prima zi sora Kay va preda un seminar pentru lideri și va explica cum să predai eficient Cuvântul lui Dumnezeu oamenilor.

În următoarele zile vor urma 3 seminare tematice, care vor fi predate de 2 ori, așa încât să reușească mai mulți participanți să beneficieze de 2 din acestea:

  • organizarea lucrării cu copiii;
  • organizarea lucrării cu tineretul;
  • plantarea de biserici;

La toate aceste seminare veți învăța cum puteți folosi metoda și materialele de studiu biblic inductiv pentru aceste lucrări.

La acest Festival vor participa și studenții Școlii Internaționale de Misiune – Precept Ministries Eurasia

Anul acesta avem studenți din 13 țări ale lumii. La această școală, care se desfășoară în Moldova, pregătim intensiv misionari care să ducă Evanghelia prin sport, jurnalism și studiu biblic inductiv. Veți avea posibilitatea să cunoașteți studenții, să vorbiți cu ei, să aflați despre programul școlii, să ascultați mărturiile din lucrarea pe care o fac ei în timpul anului.

În timpul Festivalului va fi pusă la dispoziția dvs. toată literatura de studiu biblic inductiv de care dispunem în Moldova

În fiecare zi materialele vor fi la dispoziția dvs. Veți putea alege, procura manuale, pe care doriți să le studiați în timpul anului.

Cum pot cumpăra cărți de studiu biblic inductiv

Veți fi în compania oamenilor care iubesc cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu

Trebuie să recunoaștem că în ziua de azi nu toți cei care se numesc ucenici ai Domnului Isus iubesc cu adevărat Cuvântul lui Dumnezeu. Aici veți avea posibilitatea să fiți în compania unor astfel de oameni. Toți acești oameni care vin la festival iubesc să cerceteze, să studieze Biblia. Veți putea zidi relații cu acești oameni, să fiți în părtășie cu ei.

Festivalul se va desfășura în Coșnița, într-un loc frumos, bine îngrijit

Și în acest an vom desfășura festivalul la centrul de odihnă PRIETENIA din satul Coșnița, raionul Dubăsari. Este un loc foarte frumos, bine îngrijit, pe malul Nistrului.

Centrul de odihnă PRIETENIA pe malul Nistrului

După studierea cursului II Petru, veți fi pregătiți să-l predați și altora în grup sau individual

Veți putea preda acest curs și altora după studierea lui la festival. Dacă sunteți slujitor, veți fi pregătit să puteți predica cartea aceasta verset cu verset. Veți fi bine echipați în privința aceasta ca să puteți transmite Cuvântul lui Dumnezeu întregii biserici.

Toate aceste beneficii vă vor oferi o sărbătoare pentru suflet pentru o săptămână. Prețul de participare este de 1200 de lei, pentru cei care doresc să beneficieze de cazare, și de 600 de lei, pentru cei care doresc să participe fără cazare, dar să beneficieze de masa de prânz și cină. Cei care nu au posibilitatea să acopere aceste sume de bani, dar doresc să participe și să-și asigure singuri cazare și mâncare, sunt liberi să participe chiar și cu mâncarea de acasă.

Pentru înscriere contactați-ne la adresa de e-mail: info@precept.md sau la telefonul 069966779. Vă așteptăm să ne bucurăm împreună la Festivalul Precept Ministries 31 iulie – 5 august 2017. Dumnezeu să vă binecuvânteze!