Cadou de Crăciun pentru grădinițele din țară

Asociația „Învățătură din Cuvânt – Precept Ministries pentru Moldova” oferă un cadou, de Crăciun, pentru copilașii din grădinițele din țară. Educatorii sunt invitați să scaneze QR-codul din imagine și să completeze un formular online pentru a beneficia, gratuit, de unul din manualele de studiu biblic inductiv – “Cine este Isus?” și „Cine a creat lumea?”.

Cărțile sunt concepute astfel încât să-i ajute pe copii să cunoască și să iubească Cuvântul lui Dumnezeu încă de la o vârstă fragedă. Sunt folosite toate metodele de învățare – vizual, auditiv, citit-scris și senzorial – pentru a crea o experiență plăcută, distractivă și memorabilă pentru fiecare copil. Împreună cu cunoștințele biblice acumulate, copiii dezvoltă abilități importante legate de culori, forme, poziție, citire, pregătire matematică și dexteritate.

În timp ce descoperă interactiv Biblia, copiii se vor bucura nespus urmărind numeroasele aventuri ale personajelor principale – Cristi, Corina și cățelușul Grivei. Studiul Creației este un subiect fundamental iar atunci când înțeleg cum Dumnezeu a făcut lumea și omul, copiii fac primul pas în a-și vedea rolul în planul Creatorului. De asemenea, copiii află adevăruri din prima sursă despre Isus Hristos și ce a făcut El pentru oameni.

Profesorii din cadrul asociației “Învățătură din Cuvânt” vor face cu copiii prima lecție din manual, după care educatorii vor putea continua studiul biblic de sine stătător. Pentru întrebări suplimentare, contactați numărul de telefon 069966779 sau la email info@precept.md