Profesorii și absolvenții Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova vor studia sesiunea următoare în România (Surduc, 5-16 octombrie 2015)

Sesiunea de nivel II a Institutului de Studiu Biblic Inductiv din Moldova la care era preconizat să studiem cursul “Cum să studiezi un text biblic dificil?” nu va avea loc la Chișinău în perioada 2-11 ianuarie 2016. Toți profesorii și absolvenții din Moldova sunt invitați să parcurgă această sesiune sub conducerea directorilor Mia și Costel Oglice la Centrul Precept Ministries Eurasia din apropierea lacului Surduc, România, în perioada 5-16 octombrie 2015.

 

 

Institutul de Studiu Biblic inductiv din Eurasia și-a început activitatea în anul 1997 și în prezent numără 80 de filiale în diferite țări. Misiunea Precept Ministries International a fost înființată de Jack și Kay Arthur în anul 1970 și activează în 150 de țări unde oferă materiale pentru studierea profundă a Bibliei și pregătire în 70 de limbi ale lumii. 

 

La Chișinău, în perioada 2-11 ianuarie 2016 va avea loc sesiunea Creștrea Bisericii pe care mă voi bucura să o predau. Aceasta este o sesiune pentru pastori și pentru toți studenții Institutului. Vă invit să studiem împreună Epistola lui Pavel către Filipeni și principii pentru creșterea bisericii. 

 

Pentru înscriere la fiecare din aceste sesiuni și pentru informații suplimentare contactați la telefonul 069966779 sau la email.