Invitație la weekend de studiu biblic cu biserica „Buna Vestirea” (29-31 mai, Călărași)

Recent a ieșit de sub tipar un nou curs de studiu biblic din seria de lecții de 40 de minute intitulat “Cerul, iadul și viața de după moarte” scris de Kay Arthur împreună cu Bob și Dianne Vereen și tradus de Mia și Costel Oglice. 

 

 

 

Vă pun mai jos  o imagine cu pagina unde este scris cuprinsul cărții. 

Weekendul acesta se va desfășura în incinta taberei “Eden” din Călărași și se va începe vineri, 29 mai, după masă. De la orele 15:00 va începe înregistrarea și la 18:00 va fi cina. Apoi, vom face cunoștință și vom studia prima lecție. Sâmbătă vom studia de dimineață până la prânz și apoi vom avea timp pentru părtășie, sport, jocuri etc. Duminică dimineața vom ne vom închina, vom petrece timp în rugăciune și apoi vom continua să mai studiem alte două lecții. Vom încheia cu prânzul. 

 

 

La acest seminar ne-am înțeles împreună cu membrii bisericii “Buna Vestirea” să ne invităm rudele și prietenii și pentru că de mult timp comunicăm pe acest site, vă consider prieteni apropiați și vă invit pe toți care aveți posibilitate să luați parte cu noi la acest seminar. 

 

Taxa de participare este de 320 lei și include cheltuielile de cazare, mâncare și manualul de studiu biblic. 

 

Vă așteptăm cu bucurie și dacă aveți întrebări, contactați la adresa info@precept.md sau la numarul de telefon +37369043143.

Articole recomandate: