eBiblia – cum rezolvi problemele actualizării aplicației noi

eBiblia este o aplicație pentru studierea avansată a Bibliei dezvoltată de un grup de programiști români. Aplicația este compatibilă atât cu iOS, cât și cu Android, este gratis și poate fi descărcată de pe App Store (cautând eBiblia în App Store) și de Play Store.

După noua actualizare a aplicației mulți dintre utilizatori au scris comentarii negative pe Google Play că aplicația nouă nu merge bine. De aceea, dorim să ajutăm cititorii portalului nostru să instaleze varianta veche a aplicației. Pentru aceasta trebuie să urmăriți cîțiva pași:

  1. Scanați de viruși  aplicația veche cu ajutorul virustotal.com.
  2. Instalați programa pe Android 7.
  3. Inscrieți aplicația în memorie sau pe card, dacă veți utiliza linkul de mai jos îl veți găsi în downoalds ( un folder cu icon cu un cerc și o săgeată în jos).
  4. la Setări (icon rotiță dințată), la Securitate bifați să permită instalarea din alte surse (pot conține viruși, de aceea am scanat mai întâi fișierul .apk – puteți scana din nou).
  5. Dezinstalați aplicația nouă.
  6. Căutați aplicația veche (de obicei vă apare în folderul Download) și dați clic pe ea. Cere voie să acceseze cardul SD, acceptați și este instalată repede.

Aplicația nu conține Bibliile, așa că trebuie să le descărcați după ce intrați în aplicație. Aplicația este gata de folosire, în binecunoscuta  variantă veche.

Aplicația eBiblia ro_v1.0.48_veche o puteți lua de aici.