Școala Internațională de Misiune  invită  voluntari în călătoria  misionară din 29 iunie-1 iulie

Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia organizează în perioada 29 iunie – 1 iulie 2018 o călătorie misionară în mai multe localități din Republica Moldova, în care nu există biserici evanghelice.

Scopul călătoriei este ca participanții să învețe cum să facă lucrarea de misiune în mod practic. Împărțiți în grupe a câte 5-6 persoane, ei vor fi trimiși fără bani în localitățile despre care vor afla cu 15 minute înainte de plecare. Vor lua cu ei doar materiale evanghelistice  – Nou-Testamente, ziare, pliante. Ajunși la destinație, vor trebui să le vestească localnicilor Evanghelia, să zidească relații cu ei, să îi ajute cu lucrul prin gospodărie pentru a-și asigura hrana și cazarea. Astfel vor precăuta posibilități de plantare pe viitor a bisericilor evanghelice în acele localități.

În această călătorie misionară sunt invitați tineri creștini din toată țara, care se vor alătura studenților Școlii și care vor lucra alături de ei în calitate de voluntari. Tinerii vor avea parte de o experiență duhovnicească deosebită. Vor învăța să predice Evanghelia, să lucreze în echipă, să depășească greutățile unui misionar, să rezolve conflictele, să zidească relații cu oamenii și cu autoritățile, vor face cunoștință cu studenții străini și vor avea posibilitatea să-și îmbunătățească calitățile de vorbire în limbile rusă și engleză.

Mai mult, în perioada 6-12 august, voluntarii vor avea posibilitatea să se implice și în taberele de zi pentru copii, organizate de Școala Internațională de Misiune.

Doritorii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-35 ani, să fie membri într-o biserică locală și să aibă o dorință vie de a-L sluji pe Hristos.

Pentru înregistrare este nevoie să completați Formularul de Aplicare pentru Voluntari și să-l trimiteți la adresa de email ims@eurasiaprecept.org. Pentru mai multe informații contactați la numărul de telefon 069966779 (Felicia Rotaru).

Școala Internațională de Misiune Precept Ministries Eurasia a fost fondată în anul 2012 cu scopul pregătirii creștinilor pentru lucrarea de misiune. În prezent, în cadrul Școlii, funcționează patru facultăți: Taekwon-Do, Fotbal, Fitness și Jurnalism. Școala pune un accent sporit pe studierea Sfintelor Scripturi după metoda inductivă. Toți profesorii sunt specialiști în domeniile lor și slujitori cu o bogată experiență misionară. Până în prezent Școala a pregătit sute de misionari în peste 16 țări ale lumii. Anul acesta Școala se desfășoara în perioada 19 iunie – 19 august.

Deschiderea oficială a Școlii va avea loc duminica, 24 iunie, la ora 10.00 la Centrul de Instruire și Agrement “Moldtelecom” din apropierea satului Ivancea, raionul Orhei.