(APEL) Cadouri pentru deținutele de la penitenciarul de la Rusca

Recent am prezentat o nevoie a Bisericii „Buna Vestire” Chișinău de a oferi cadouri de Crăciun pentru 2600 de copii din familii social-vulnerabile. Vă informăm că până la această oră s-au adunat o jumătate din numărul total de cadouri. Mulțumim tuturor celor care au donat articole și bani.

În paralel, Biserica „Buna Vestire” colectează fonduri pentru procurarea cadourilor de Crăciun pentru femeile de la penitenciarul de la Rusca. Pentru data de 7 ianuarie, de Crăciun pe stil vechi, Biserica planifică să desfășoare un program festiv pentru cele 360 de deținute. Fiecare femeie va primi în dar câte o pereche de ștrampi groși și un manual de studiu biblic inductiv „Vrei să devii ucenicul lui Isus, plătește prețul”. În cadrul programului ele vor parcurge prima lecție din manual. Doritoarele de a studia cursul în întregime vor avea posibilitatea să-l parcurgă mai târziu în cadrul grupului de studiu, care va fi condus de unul din diaconii bisericii „Buna Vestire”. Costul unui cadou se estimează la 6 euro.

Biserica „Buna Vestire” din Chișinău face misiune în penitenciarul de la Rusca deja de 4 ani. În jur de 400 de femei au studiat Biblia inductiv, iar zeci de femei au crezut în Domnul Isus și au mărturisit credința în apa botezului. Anul trecut, de Crăciun, Biserica a oferit în dar deținutelor de la Rusca câte o pereche de încălțăminte și un manual de studiu biblic inductiv „Doamne, vindecă-mi rănile”.

Femeile de la Rusca, care au crezut în Domnul Isus, fac eforturi zilnice pentru a vesti Evanghelia nu doar colegelor sale de celulă, dar și persoanelor nevoiașe din afara penitenciarului. În fiecare an, de Crăciun, ele vizitează azilul din satul Sarata-Galbenă. Și în acest an, la începutul lunii ianuarie, ele vor merge cu colinzi, cadouri personalizate și mâncare caldă la bătrânii din acest azil, pentru a le vorbi despre semnificația nașterii Domnului și Mântuitorului Isus Hristos.

Dacă Dumnezeu vă pune pe inimă să donați pentru aceste două proiecte, o puteți face prin intermediul transferului bancar la unul din conturile, indicate mai jos:

Transfer în LEI Moldovenești (MDL):

Banca Beneficiarului: Banca Comercială ”EximBank – Gruppo Veneto Banca” S.A., Chisinău, Moldova

SWIFT Cod: EXMM MD 22

IBAN: MD24EX000002251600470MD2

Codul Fiscal: 1010620001050

Numele Beneficiarului: Comunitatea Religioasă Biserica Creștină Evanghelică Baptistă ”Buna Vestire a Mântuitorului”

Transfer în Dolari (USD):

Intermediary Bank: The Bank of New York Mellon., New York, USA

SWIFT Code: IRVTUS3N

Beneficiary’s Bank: Banca Comerciala ”EximBank – Gruppo Veneto Banca” S.A., Chisinau, Moldova

SWIFT Code: EXMM MD 22

IBAN: MD22EX200002251600470US2

Beneficiary’s Name: Comunitatea Religioasa Biserica Crestina Evanghelica Baptista ”Buna Vestire a Mintuitorului”

Transfer în EURO:

Intermediary Bank: COMMERZBANK AG, Frankfurt am Main, Germany

SWIFT Code: COMA DE FF

Beneficiary’s Bank: Banca Comerciala ”EximBank – Gruppo Veneto Banca” S.A., Chisinau, Moldova

SWIFT Code: EXMM MD 22

IBAN: MD26EX200002251600470EU2

Beneficiary’s Name: Comunitatea Religioasa Biserica Crestina Evanghelica Baptista ”Buna Vestire a Mintuitorului”