Comandă acest manual și alătură-te unui grup de studiu biblic prin Skype. Consultantul nostru te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii. Mulțumim că ai ales să studiezi Biblia împreună cu noi!

Într-o zi mă voi căsători

Este foarte probabil că vei dori să te căsătoreşti. Cel puţin gândeşti astfel deoarece ai observat că există sexul opus! Deoarece toţi vrem să ne iubească cineva şi deoarece nu vrem să fim singuri toată viaţa noastră, soluţia naturală este căsătoria.

Dar, ce se va întâmpla dacă te căsătoreşti şi căsătoria ta se destramă? Poate că părinţii tăi sau părinţii viitorului soț au divorţat. Oricare ar fi  situaţia, nu este plăcut, nu-i aşa? Te sperie aceste lucruri referitoare la căsătorie? Sau te gândeşti că ţie nu ţi se va întâmpla niciodată aşa ceva? Aproximativ jumătate dintre căsătoriile  încheiate se sfârşesc în divorţ. Probabil şi tu ai prieteni care nu trăiesc cu mama sau cu tatăl lor adevărat.

Ce s-a întâmplat? De ce au loc toate aceste divorţuri? De ce atât de mulţi oameni regretă faptul că s-au căsătorit încât se despart sau caută o altă persoană pe care să o iubească? Toate acestea ne aduc la încă o întrebare. Poţi face anumite lucruri care să te ajute să ai o căsătorie trainică? O căsătorie atât de bună încât să nu regreţi niciodată că te-ai căsătorit?

Dragoste, relații sexuale premaritale, comunicare, rolul soțului și rolul soției – acestea sunt subiecte pe care tinerii le discută sau se gândesc la ele. Tinerii doresc să cunoască planul lui Dumnezeu privitor la rolul bărbatului şi la rolul femeii într-o societate în care este tot mai dificil să vezi diferenţele.

Descoperă adevărurile esenţiale, care te vor ajuta să te pregăteşti ca să-L glorifici pe Dumnezeu într-o căsătorie fără regrete, studiind  cursul de studiu biblic inductiv, “Într-o zi mă voi căsători” alcătuit din 11 lecţii. Toți cei care își doresc o căsătorie fără regrete  pot beneficia prin acest curs de cunoașterea Cuvântului lui Dumnezeu la acest subiect.  Deasemenea, liderii de tineret și adoloscenții, părinții, învățătorii de școală duminicală și de școlile publice pot beneficia  de studierea acestui curs, ca să crească și să educe o generație ce va pune preț pe căsătorie, înțelegând adevărata față a acestui legământ.

Comandă acum:

Price: $ 14.00