Comandă acest manual și alătură-te unui grup de studiu biblic prin Skype. Consultantul nostru te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii. Mulțumim că ai ales să studiezi Biblia împreună cu noi!

Doamne, vreau să Te cunosc

Doamne, vreau să te cunoscO mare parte din confuzia și durerea noastrã rezultã din faptul că nu-L cunoaștem pe Dumnezeu – nu știm cine este El cu adevărat și nici cum lucrează în viețile noastre. Cu ajutorul cãrții „Doamne, vreau sã Te cunosc”, aceastã situație se va schimba. Când Îl cunoști mai bine pe Dumnezeu studiind numele Sale – Creator, Vindecător, Purtător de grijă – vei primi putere să rămâi în picioare. Vei găsi putere pentru vremurile de încercare, mângâiere în suferință și împlinirea celor mai adânci nevoi ale sufletului tău.

Cartea „Doamne, vreau să Te cunosc” este un studiu profund și plin de învățăturã. Timpul tău zilnic de părtășie cu Dumnezeu, prin Cuvântul Său, te va duce la comoara nelimitată care îți este disponibilă ție, ca și copil al Său. Și acestea sunt adevăruri pe care le poți împărtăși ușor cu alții, în mod individual sau într-un grup.

 

 

Comandă acum: