A avut loc întâlnirea Coaliției Sportive din Moldova

Coaliția Sportivă din Moldova a organizat astăzi întâlnirea ordinară de analiză și planificare. Au fost prezenți 25 de antrenori și slujitori din 13 localități care sunt implicați în 5 genuri de sport prin care duc Evanghelia tinerei generații din țara noastră.
IMG_5890
Ședința a fost condusă de liderul mișcării sportive din Moldova, Vasile Filat, care este și președintele clubului de Taekwon-Do „Stolas Leukas”. După ce s-au prezentat, participanții au spus câte o mărturie despre lucrările în care sunt implicați.
IMG_5888
Radu Filat, instructor de Taekwon-Do, a povestit cum face lucrarea în 3 localități și provocările cu care se confruntă.
IMG_5908
Nicolae Morari, președintele echipei de basket „Admiral”, ne-a povestit despre succesele echipei sale la Campionatul Național de Basket a Republicii Moldova.
O mărturie frumoasă a spus și Ion Ilescu din orașul Telenești. Acesta, împreună cu soția lui, antrenează și studiază Sfintele Scripturi cu peste 50 de copii. Mulți din ei L-au acceptat pe Domnul Isus și se implică frumos în lucrarea din acest oraș.
IMG_5912
Un exemplu frumos de facere de ucenici este și pastorul bisericii din satul Recea, raionul Strășeni, Ion Cotorobai. Acesta face o lucrare frumoasă prin Taekwon-Do și prin această unealtă mulți tineri au devenit ucenici ai Domnului Isus.
IMG_5896
După toate mărturiile care s-au spus, Vasile Filat ne-a condus în studierea Sfintelor Scripturi, prin care am cercetat împreună ce spune Biblia despre antrenorul care multiplică. Împreună am văzut un model în apostolul Pavel care prin tot ce a făcut a transmis la oameni de încredere Evanghelia așa cum a primit-o de la Domnul Isus. Apoi a fost prezentat și manualul alcătuit de Coaliția Sportivă Internațională „Fiți gata, atenție, fugi! „în care sunt multe teme care ar putea ajuta liderii sportivi în facerea de ucenici.
IMG_5916
La finalul întâlnirii s-a făcut un calendar al evenimentelor care vor avea loc în cadrul Coaliției Sportive din Moldova și la care puteți participa:
2 aprilie – conferința „Fiți gata, atenție, aleargă”, Alexandru Pulev
9 aprilie – Campionatul Deschis al Municipiului la Taekwon-Do GTF, Balan Sergiu
28 martie – 9 aprilie- sesiunea „Plantarea de Biserici” (biserica „Harul” Chișinău)
11 – 23 aprilie- sesiunea „Legământul” (biserica „Harul” Chișinău)

27 iunie-3 iulie – tabără de Taekwon-Do „Dunamis”, Sângerei
5 -13 iulie tabără de Taekwon-Do „Elohim”, Strășeni

Următoarea întâlnire va avea loc în  data de 22 aprilie la biserica „Golas Istini” din orașul Chișinău.