Emisiuni
Categorii
Răspunsuri din Biblie
Știri
Blogosfera
Calendarul postărilor
octombrie 2014
L M M J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Comentarii recente
ar aici socotiti voi cine este mincinosul,Domnul VASILE fILAT CARE A ZIS CA LA ANII 400-500 "S-a pierdut succesiunea apostolica deoarece Biserica era intinata si biruita de invataturi straine nemaitinand Adevarul(unde este adevarul acolo este si Biserica) sau Hristos care a spus ca Biserica mea portile iadului nu o vor biruii???Socototi voi si ganditi-va in cine aveti mai multa incredere in cuvintele lui Hristos s-au ale Domnului VASILE FILAT???jUDECATI VOI CE ESTE MAI DREPT SA ASCULTATI DE Dumnezeu si sa credeti ce spune El sau de Vasile Filat?
30.09.2014 22:08
http://www.youtube.com/watch?v=32HGNpP9zUY
29.09.2014 23:15
In istorie au fost Sinoade Talharesti care au aruncant anatem pe invataturile sanatoase,dar Dumnezeu aratand ca acele sinoade au fost talharesti,au starpit invataturile prin aceea ca au murit in istorie(invataturile)... S-au statornicit invataturile sanatoase in sinoadele Ecumenice si care au ramas pana azi...Desigur invataturile gresit au reinviat dupa 9-10 secole,dar ele deja au fost condamnate de Hristos...Daca invataturile condamnate de Sinoadele Ecumenice ar fii fost de la Dumnezeu,ele ar fii dainuit darnu a fost asa....In primul rand catolicii au cazut singuri sub anatema...Anatema,o da Dumnezeu prin oameni sfintii(purtatori de Hristos),si nu se poate ridica o anatema pana ce nu revine cel anatemizat la invatatura sanatoasa.....Atentie anatema o da Dumnezeu,si de ridicat tot el o ridica,si nu omul de la sine putere fie el patriarh sau episcop...S-a zis ca dupa 400-500 de ani de la Hristos succesiunea Apostolica s-a distrus nu a mai existat....Aceasta inseamna logic ca si Biserica nu a mai existat...Iar daca Biserica a incetat sa mai existe,inseamna ca Hristos este un mincinos si un incapabil dupa invatatura Domnului Vasile Filat,deoarece nu a fost capabil s-a pazeasca Biserica lui nebiruita de nici o invatatura straina...Iar aceasta inseamna al hulii pe Dumnezeu si toata lucrarea lui de mantuire.
29.09.2014 17:29
SfINTII sunt acei crestini pe care Dumnezeu ii numeste sfinti...Este drept ca la botez devii sfant,dar este foarte posibil ca in urmatoarele 5 minute sa nu mai fii-....sau in urmatorele 10 secune deci cum te poti numii sfint daca nu esti....Dumnezeu ii numeste pe adevaratii crestini sfinti si le descopera sau nu crestinilor,iar crestinii ii recunosc(canonizeaza) ca sfinti,pentru ca Le-a descoperit Dumnezeu...Dumnezeu zice cine este sfant nu omul...Sunt sute de mii de sfinti necanonizati,si miliarde necunoscuti....Daca Sf Antonie cel Mare-vezi viata lui scrisa de Sf Atanasie Cel Mare....In momentul cand ingerii ii ridicau sufletul la cer,diavolii strigau-ne-ai biruit Antonie,dar el tacea...De ce??? Spun Sfintii Parintii ca daca zicea ca da v-am biruit pe loc cadea in iad...Dar a asteptat pana ce a intrat Imparatia Cerurilor si a zis...Da v-am biruit-CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU.. -va dati seama ce lupta da diavolul alesilor lui Dumnezeu,pana p patul mortii pentru a cadea in mreaja lor....NICIODATA Biserica nu poate numii pe unii crestini sfinti din viata-chiar daca viata lor atesta acestea...Numai Dumnezeu ii numeste...Este posibil ca pana in ceasul al 11-lea sa fii sfant iar in ceasul 11 sa cazi si tot asa este posibil ca pana in ceasul al 11-lea sa fii talhar,iar in ceasul 11 sa te intorci foarte puternic....De aceea nu este a omului a stii care sunt sfintii lui Dumnezeu ci ai lui Dumnezeu caci El cunoaste adancul inimii.....Cum va puteti numii sfintii si mantuiti...Am repetat si inca mai zic Cine a cunoscut gandul Domnului si sfatul Domnului cui s-a descoperit? 1Corinteni (2-16)....Asta-i amagire,voi va credeti alesi ai Domnului iar Pavel se credea cel mai pacatos dintre pacatosi...Atentie caci drumul spre iad este pavat cu bune intentii....Nici un milimetru nu ne putem misca cu puterile noastre spre Dumnezeu fara harul lui....Nu este a omului a da mantuirea ci lui Dumnezeu...Iar acum se intreaba unii...Asa cine se mai mantuieste?:??Iar eu imi raspund si mie pacatosului si voua- Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu. Luca 18-27
24.09.2014 22:49
`` Minia si Mila lui Dumnezeu e nemarginita `` Dragă Avan. V., se pare că nu cunoşti îndeajuns caracterul Lui Dumnezeu. Cum poţi să afirmi despre Dumnezeu că e nemărginit în mânie? Hai să vedem ce spune Cuvântul: - Căci mânia Lui ţine numai o clipă, dar îndurarea Lui ţine toată viaţa: seara vine plânsul, iar dimineaţa, veselia - Psalmul 30:5. - El nu Se ceartă fără încetare şi nu ţine mânia pe vecie - Psalmul 103:9. `` Si adevaratul adevar vor primi atuci cind vor fi in disperare sau bolnavi pe moarte si se vor inchina la Moastele Sfinte si vor saruta si pe loc se vor vindeca... `` Moaşte = un mort mumificat. Adevărul este unul: Toţi am păcătuit şi suntem lipsiţi de slava Lui Dumnezeu - Romani 3:23. Din ţărână am fost făcuţi şi în ţărână ne vom întoarce - Genesa 3:19. O mare mulţime de oameni a vrut să i se închine marelui apostol Pavel, prin aducere unor jertfe, iar acesta a recurs la un gest extrem rupându-şi hainele pentru a împiedica această idolatrie - Fapte 14:8-18. Sutaşul Corneliu s-a aruncat la picioarele lui Petru să i se închine, însă Petru la corectat; Scoală-te, şi eu sunt om - Fapte 10:25,26. Domnul a spus prin prorocul Ieremia: Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor - Ieremia 17:5. Apostolul Ioan a vrut să se închine înaintea unui înger, dar acesta la oprit '' vezi Apoc. 22:8,9. NU schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi NU te ÎNCHINA făpturii în locul Făcătorului - Romani 1:25. (modificările îmi aparţin dar nu schimbă ideea). PS. Dacă noi creştinii schilodim adevărul... off. Nu ar trebui să ne mirăm atunci când ateii folosesc fel şi fel de invective la adresa Lui Dumnezeu.
24.09.2014 22:49
Am o întrebare. Sufletul este viu din momentul concepţiei. Embrionii conservaţi sunt menţinuţi în viaţă un anumit număr de ani. Aş vrea să ştiu ce se întâmplă cu sufletul acelor embrioni cât timp sunt conservaţi?
23.09.2014 20:54
Ruben Miclea ce are ortografia cu Adevaru? si despre cine nu stiu? La ce-mi trebie mie numele lor daca ei mint daca teai referit l a reprezentantii sectelor!
22.09.2014 21:23
astfel Sf Grigorie de Nazianz, într-o cuvântare de-a sa (Cuvântarea a XL-a despre Sfântul Botez) face o destăinuire şi mărturiseşte că nu ar dori nimănui să trăiască teama prin care a trecut el când, tânăr fiind, se găsea pe mare şi a izbucnit o furtună care ameninţa să-i nimicească corabia. Pentru că nu fusese botezat, îl cuprinse o nesfârşită frică, nu că va pieri în valuri, ci că va trece în viaţa cealaltă încărcat de păcate. E mai bine atunci, şi aceasta constituie concluzia la care a ajuns, să fii sfinţit fără s-o ştii, adică să primeşti Botezul de mic, decât să mori fără pecetea iniţierii creştine.
22.09.2014 14:43
Întreabă preotul
Mărturisirea păcatelor
Înregistrează-te aici pentru călătoria misionară:
Заполните обязательные поля
Nume Prenume:
Telefon:
E-mail:
Mesajul a fost trimis
 • ian
 • feb
 • mar
 • apr
 • mai
 • iun
 • iul
 • aug
 • sep
 • oct
 • noi
 • dec
Urmărește-ne pe Facebook
© 2014 Moldova Creștină. Toate drepturile sunt rezervate. Creat de web-studio.md