Emisiuni
Categorii
Răspunsuri din Biblie
Știri
Blogosfera
Calendarul postărilor
noiembrie 2014
L M M J V S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Comentarii recente
In primul rand, stapanirea nu ne obliga sa mergem la alegeri, dar ne da dreptul sa alegem si sa fim alesi. Deci, daca mergi la alegeri sau nu mergi la alegeri, nu incalci legea tarii. In al 2-a rand, dupa cum ai scris si singura, la Romani 13:1 este scris, ca orice putere vine de la Dumnezeu, deci, indiferent de ceea o sa votezi sau nu si pentru cine vei vota, la putere vor veni cei, pe care Domnul i-a ales sa fie in perioada asta la putere. Cand cititi Biblia, trebuie sa luati in consideratie si ceea ce se petrecea in acel timp, cand s-a scris Epistola in cauza. Oare atunci iudeii participau la alegeri? Sau acea putere ei o socoteau ca vine de la Dumnezeu? Daca alegi tu puterea, atunci ea nu mai este de la Dumnezeu, dar este aleasa de oameni. Spuneti va rog, regimul comunist a fost de la Dumnezeu sau nu?
31.10.2014 22:14
Cum ai vrea ca să dea Dumnezeu o conducere bună dacă acolo nu sunt oameni buni? Dacă ne numim creștini precum zicem ar trebui să ascultăm întru totul de Scriptură, și Scriptura în Romani spune ca să ne supunem stăpînirilor căci nu este stăpînire care să nu vină de la Dumnezeu, și dacă stăpînirea ne cere să mergem la alegeri trebuie să mergem pentru că pînă la urmă votul nostru contează..... și ca să nu vină ziua că dăm vina pe alții pentru tot răul care se întîmplă în țară.................... P.S am impresia că nu ai urmărit emisiunea
31.10.2014 10:24
Mda... să zici că Maica Domnului este Maria Magdalena... Și că Maica Domnului este parte din Sfânta Treime... !!!
30.10.2014 10:01
Nimeni nui obligat samearga la alegeri, precum nui obligat sa-si inainteze candidatura ca sa fie ales in organele de stat. Eu din 2002 nu merg la alegeri si nici nu am de gand. Insa ma rog ca Dumnezeu sa dea o conducere care sa implineasca poruncile Lui. Sunt cetatean strain pe pamant. Orice conducere vine de la Dumnezeu si votul meu nu hotaraste nimic. De mult nu mai cred intr-un imparat bun, pe care as putea sa-l aleg eu. Daca Dumnezeu a vrea ca la putere sa vina un alt Stalin sau Hitler, noi oamenii nu vom putea sta impotriva voii lui Dumnezeu. Crestii nu trebuie sa faca politica, sa faca agitatie pentru un partid sau altul, sau pentru o persoana sau alta, dar sa se roage lui Dumnezeu sa dea o conducere buna. Ca crestinii se gresesc, arata ceea, ca in 2009 portalul Moldova Crestina a facut agitatie pentru PLDM. Ca rezultat anume acest partid a si fost autorul legii SODOMISTE, care in contrazicere cu Biblia si interzice crestinilor sa numeasca pacatul pacat. Daca iar vor veni la putere acesti oameni, vom avea si familii gey, iar in scoli se va face propaganda gey. Insa asta nu inseamna ca eu fac agitatie pentru un partid sau altul. Si nici nu zic sa nu mergeti la alegeri. Fiecare sa decida pentru el. Insa inainte de a decide ceva, intrebati de Dumnezeu si procedati dupa cum va zice Duhul.
28.10.2014 12:30
`` Cu toate acestea este o mare majoritate de oameni care susține că totul a apărut din nimic. Cît este de corectă această teorie? `` Pentru cei care cred că totul a apărut din nimic, întreb: Ce e mai vrednic de crezare: Nimicul a tot creator sau Creatorul Atotputernic în stare să creeze totul?
21.10.2014 13:01
Inaintea bisericii ortodoxe a fost biserica catolica, dar dupa parerea mea, tot o apa si un pamant. Vocabular de lemn,.intoleranta crasa, fanatism etc. Cand intram inainte intr-o biserica ortodoxa, totul mirosea a moarte. Se pupa oase de morti , va inchinati la ele si majoritatea din ortodoxia voastra sunt femei de 70 de ani cu broboada, lumanari si o incultura crasa.
18.10.2014 23:50
"Duhul sfant a decis" . Aceasta afirmatie este esenta intregii discutii.
17.10.2014 10:19
nici eu nu s de acord total doar partial cu ceea ce s-a spus
16.10.2014 11:12
Întreabă preotul
Mărturisirea păcatelor
Școala Internațională Media
Pentru ce partid crezi că își vor da votul părinții tăi?
Заполните обязательные поля
Nume Prenume:
Telefon:
E-mail:
Mesajul a fost trimis
Agenda evenimentelor
Urmărește-ne pe Facebook
© 2014 Moldova Creștină. Toate drepturile sunt rezervate. Creat de web-studio.md