Emisiuni
Categorii
Răspunsuri din Biblie
Știri
Blogosfera
Calendarul postărilor
octombrie 2014
L M M J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Comentarii recente
`` Cu toate acestea este o mare majoritate de oameni care susține că totul a apărut din nimic. Cît este de corectă această teorie? `` Pentru cei care cred că totul a apărut din nimic, întreb: Ce e mai vrednic de crezare: Nimicul a tot creator sau Creatorul Atotputernic în stare să creeze totul?
21.10.2014 13:01
Inaintea bisericii ortodoxe a fost biserica catolica, dar dupa parerea mea, tot o apa si un pamant. Vocabular de lemn,.intoleranta crasa, fanatism etc. Cand intram inainte intr-o biserica ortodoxa, totul mirosea a moarte. Se pupa oase de morti , va inchinati la ele si majoritatea din ortodoxia voastra sunt femei de 70 de ani cu broboada, lumanari si o incultura crasa.
18.10.2014 23:50
"Duhul sfant a decis" . Aceasta afirmatie este esenta intregii discutii.
17.10.2014 10:19
nici eu nu s de acord total doar partial cu ceea ce s-a spus
16.10.2014 11:12
Atentie, prin Botez ne-am rastignit impreuna cu Hristos ingropandu-ne cu El si inviind,avand cugetul curat de orice pacat....Dar in trup inca mai ramane consecintele caderii lui adam si de aceea trupul poarta razboi impotriva sufletului si sufletul impotriva trupului...Deoarece sufletul este curatit si a primit Duhul Sfant,iar in trup a ramas stigmatele caderii in pacat,pentru ca prin trup diavolul atata sufletul si il trage spre tarana...Cei ce se indulcesc de imboldurile trupesti alunga pe Duhul Sfant primit de la botez si nu ii da voie lui Hristos sa conduca trupul prin suflet ci lasa sufletul sa fie condus de trup,caci trupul este buna sluga dar rau stapan...A dorii sa ne rastignim firea cea cazuta este a noastra dar a ne rastigni este a lui Hristos caci numai cu Hristos ne putem rastigni si putem ave putinta rastignirii,in afara Lui chiar de este vointa de rastignire nu este putinta...Dar totusi daca aceasta vointa este lipsita de incapatanare si impletita cu sinceritate,dezbracandu-se de egoism PERESOANA UMANA vine la Hristos pentru a se putea rastignii cu El si invia...Cu cat firea pacatoasa a fost lasata sa domneasca mai mult peste om SI OMUL A FOST HRANIT CU POFTELE IADULUI, cu atat rastignirea este mai dureroasa(la inceput pana la trairea si gustarea dupa sarguinta a invierii).. Rastignirea este dureroasa prin socul initierii...Scopul omului este de al lasa pe Hristos sa creasca in el,iar el sa se micsoreze...Iar aceasta tine de rastignire si de pasire pe calea cea stramta Matei (7-14)...Cum este aceasta rastignire si cum se face aceasta Golgota a noastra -nu ajung carti intregi de scris despre ea-dar noi o stim de la Duhul Sfant care ii invata pe crestinii din Biserica prin oamenii alesi care este golgota noastra,ce sa facem,cum sa urcam pe ea,si cum sa nu ne lepadam de ea...Acesta taina nu o pot spune vrajmasilor lui Hristos,caci nu voi da sarutare ca Iuda ci ca TALHARUL VOI STRIGA POMENESTE MA DOAMNE INTRU IMPARATIA TA.
14.10.2014 14:05
Atentie la 1 Coriteni cap 11 logodna cu Hristos este un lucru foarte adanc...Dreptii vechiului testament au tanjit dupa aceasta logodna intima cu Hristos...Cand ne logodim cu Hristos??? La Botez:Câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi îmbrăcat» (Gal. III, 27)...Cununia cu Hristos se face dupa moarte deoarece,dupa logodna cu Hristos multi petitori nepoftiti ataca pe crestin amagindu-l ca pe Eva odinioara in Rai,(11-3) spre a desfrana cu ei si spre asi pierde fecioria....De aceea marii sfinti asteapta moartea cu bucurie,spre a se intalni cu Cel iubit,chiar daca se bucura de El,cunoscandul inca de aici ca pe Adevaratul sau Mire prin har dar in parte1 Corinteni (13-9)...Hristos nu mai este ca in vechiu testament in Ceruri descoperindu-se din exterior...El nu este o fiinta abstracta...Tocmai de aceasta S-a intrupa si Si-a asumat umanitatea spre a devenii intim cu noi si spre a ne indumnezeii...Hristos se impartaseste in Trupul Sau al carui Cap este prin Duhul Sfant care este sufletul acestui trup....Hristos se impartaseste omului In Duhul Sfant cel plin de Hristos prin sfintele virtuti si sfintele taine....Numai prin lucrarea virtutile cu puterea harului de la Botez(adica cu puterea lui Hristos) si cresterea prin tainele Bisericii cele fara de numar poate creste omul in Hristos...Numai prin Biserica Hristos poate creste in noi iar noi sa ne micsoram,pana la masura cand vom ajunge ca Pavel sa spunem...Nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine Galateni (2-20) dar aici ajung numai cei ce se sarguiesc rastignindu-se -nu oricine....De aceea va rog sa nu-L exilati pe Hristos in ceruri,dupa modelul parintelui vostru de unde v-ati nascut(papismul) care prin dogma infailibilitatii papei si pozitia paneretica de cap al al Bisericii, l a exilat pe Hristos in ceruri-nemaiavand nevoie de El...De aici se vede de unde ati luat nastere si ce mosteniti in suflet(cine are oci de vazut),reveniti la Ortodoxie si la Mantuirea prin Hristos,caci Hristos nu trebuie asteptat sa vina caci a si venit...Hristos nu este exilat in ceruri ci este in inima de la Sf Botez...Nu auzi ce spune Scriptura-Fiule dami inima ta Proverbe (23-26).
13.10.2014 23:18
Pacea Domnului frate vasile,as fi intro nedumerire pot sa zic chiar totala a cazului care sa intimplat cu cele doua surori di stefan voda ,cazul mortii nu a fost identificat,doar decit presupus ca sa ar fi gasit in corpuri substante pesticide???cazul acesta ar fi zguduit intregul sat.Care ar fi ipoteza dvs ca pastor privitor la acest caz? oare aici este un suicid?sau poate o lucrare de a lui Dumnezeu? cum sa inteleg sint nedumerita!!!!!imi puteti explica acest caz?
11.10.2014 14:32
ar aici socotiti voi cine este mincinosul,Domnul VASILE fILAT CARE A ZIS CA LA ANII 400-500 "S-a pierdut succesiunea apostolica deoarece Biserica era intinata si biruita de invataturi straine nemaitinand Adevarul(unde este adevarul acolo este si Biserica) sau Hristos care a spus ca Biserica mea portile iadului nu o vor biruii???Socototi voi si ganditi-va in cine aveti mai multa incredere in cuvintele lui Hristos s-au ale Domnului VASILE FILAT???jUDECATI VOI CE ESTE MAI DREPT SA ASCULTATI DE Dumnezeu si sa credeti ce spune El sau de Vasile Filat?
30.09.2014 22:08
Întreabă preotul
Mărturisirea păcatelor
Școala Internațională Media
Pentru ce partid crezi că vor vota majoritatea membrilor din biserica ta?
Заполните обязательные поля
Nume Prenume:
Telefon:
E-mail:
Mesajul a fost trimis
 • ian
 • feb
 • mar
 • apr
 • mai
 • iun
 • iul
 • aug
 • sep
 • oct
 • noi
 • dec
Urmărește-ne pe Facebook
© 2014 Moldova Creștină. Toate drepturile sunt rezervate. Creat de web-studio.md