Categorii
Calendarul postărilor
Zilnic
Lunar
Anual
mai 2015
L M M J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Selectează luna
Selectează anul
mai 2015
L M M J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Selectează anul
Comentarii recente
Pentru Nicu Alexandru. Nu degeaba se zice ca omul rau ii vede pe toti oamenii ca fiind rai, hotul vede pe toata lumea hoata si as putea continua in acest fel si despre "curvari". Aşa că măi Nicuţor, mai bine uită-te la tine, căci te dai de gol. Mesajul tău nu l-am găsit, dar s-a păstrat în comentarii Oare din aceeasi vana a izvorului tasneste si apa dulce si apa amara? (Iac.3:11) Tot aşa măi Nicuşor şi din izvorul inimii tale nu poate să curgă gînduri rele şi gînduri bune. Ele toate sunt gînduri murdare. Despre asta vorbesc scrierile tale
04.05.2015 13:26
alexei esti un pidaras care nu intelege nimic...
02.05.2015 17:54
Da, diavolul L-a ispitit pe Dumnezeu cu cuvintele Scripturii...Dar din punct de vedere al literei, ceea ce a spus diavolul era corect, Intotdeauna diavolul va fi supercorect Biblic din punct de vedere literar.Insa Evanghelia nu se propovaduieste prin litera ci prin Duh, deoarece litera ucide, iar Duhul da viata (2 Corinteni 3-3)...Nimeni nu a zis ca este cineva, ba din contra, tu te lauzi pe aici, fara sens caci macar de ai avea cu ce te lauda, dar efectiv nu ai si te mai faci si de ras, spui niste prostii mai mari ca tine...Erezii in adevaratul sens al cuvantului, care sunt anatematizate de Biserica... In rest, de nu o sa te pocaiesti si sa te intorci la Adevar, vei merge in iad cu Biblia sub brat....
01.05.2015 21:54
Aviz celor ce se cred ca sunt "ceva," Dacă vreunul crede că este ceva, măcar că nu este nimic, se înşală singur. (Galateni 6:3) a oamenilor ce socotesc ca "toate caile lor sunt fara prihana," Omul socoteşte că toate căile lui sunt fără prihană, (Prov 21:2) a vanatorilor de greseli si nu numai. Diavolul nu a "vorbit" cuvintele lui Dumnezeu, el pentru ca este rau, s-a folosit de ce este scris ca sa "ispiteasca" (Luc.4:2). A vorbi si a ispiti sunt doua lucruri diferite. A vorbi cuvintele lui Dumnezeu este biblic: Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu. ... (1 Petru 4:11) A "ispiti" este contrar Cuvantului, Deut 6:16. "De asemenea este scris", a zis Isus: "Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau." (Mat.4:7) Isus i-a raspuns: "S-a spus: "Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau." (Luc.4:12)
30.04.2015 21:08
Mustrare tu poti sa faci în adunarea ta, nu mie. Eu nu fac dezbinare, căci nu-s din adunarea ta. Diavolul tot a răspuns cu Biblia, dar a păcătuit, deoarece o făcea nu căutînd să salveze ci să piardă. Nu e important numai să citezi din Biblie, ci important e și motivul. Iar motivul tău se vede. Și dacă am intervenit la comentariile tale, asta ca să-ți arăt ce erezii scrii. Acuma am înțeles că nu a avut rost să-ți scriu. Dumnezeu să te ajute !
29.04.2015 21:04
"In plus eu nu am vorbit nicidecum de mine, asa cum spui tu pe nedrept. Daca am raspuns, a fost numai prin cuvantul lui Dumnezeu, nu m-am abatut nicicum." Si diavolul cand l-a ispitit pe Mantuitorul a adus argumente din cuvintele lui Dumnezeu...Argumentatia diavolului din timpul ispitirii este specific sectara...Scris este..... Scris este...... Este scris.....
29.04.2015 20:52
Tot nu te potolesti. Nu eu am intervenit la comentariile tale, ci tu ai intervenit la ale mele. Si macar de ai fa facut-o o singura data, insa tu ai tot continuat. Ai vrut sa-ti arati priceperea, dar nu ai decat invataturile oamenilor, care nu au nici-o putere impotriva adevarului. In plus eu nu am vorbit nicidecum de mine, asa cum spui tu pe nedrept. Daca am raspuns, a fost numai prin cuvantul lui Dumnezeu, nu m-am abatut nicicum. Prin urmare tu nu cuvintele mele nu le primesti ci pe ale Domnului. Iar in ascultare de cuvant, nu-ti voi mai raspunde, fiindca tu nu vrei sa inveti nimic. Dupa intaia si a doua mustrare, departeaza-te de cel ce aduce dezbinari, (Tit.3:10)
29.04.2015 19:06
E puţin să citeşti din Biblie. Mai trebuie să ai şi duh de bunătate. Diavolul tot cita foarte bine din Biblie, însă el nu o înţelegea deoarece nu avea Duhul Domnului Oamenii lui Dumnezeu trebuie să se ocupe cu predicarea Evangheliei. Judecata trebuie de lăsat Domnului. Iar tu ce faci ? Tu nu vorbeşti despre mântuire ci mai degrabă îţi plac acele citate biblice care vorbesc despre pedeapsă. Lasă Domnului să vorbească de pedeapsă. Ori eşti fără de păcat ? Şi-ţi pare că ai dreptul să ameninţi şi totuşi să te consideri nevinovat ? Greşeşti ! Iubirea fără adevăr e numai sentiment Adevărul fără iubire e cruzime. Mulţi au Biblia în mînă, dar puţini au Duhul Domnului care îi ajută cu adevărat să înţeleagă spiritul Scripturilor şi să trăiască conform Bibliei
29.04.2015 16:57
Întreabă pastorul
Mărturisirea păcatelor

Nu merge la ghicitori !

20.01.2008 | Societate | Vasile Filat

Astăzi am văzut cum un bărbat îi ghicea unei femei pe palmă. M-am apropiat de ei şi le-am spus că Domnului Isus nu-i place ce fac ei şi că este o practică păgână şi păcătoasă. Apoi, tot azi, în ziarul “Săptămâna” am găsit următorul anunţ, care se repetă de două ori, pe două pagini diferite, puţin schimbat, dar cu acelaşi conţinut. Am hotărât să fac o poză şi să o plasez aici ca să înţelegeţi despre ce vorbesc.

Toate acestea sunt practici păgână, păcătoase şi rele, pe care Dumnezeu le condamnă. Înainte de întrarea copiilor lui Israel în ţara promisă, în Canaan, Dumnezeu le-a spus astfel:

După ce vei întra în ţara pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul, Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:9-14)

Dacă mai priviţi odată atent la anunţul aşa numitei doamna Elena, veţi vedea că oferă exact “servicii” despre care Dumnezeu spune în Sfintele Scripturi că sunt “urâciuni”. Această “clarvăzătoare şi tămăduitoare” promite fericire, dar Dumnezeu spune că din pricina acestor lucruri tocmai a izgonit popoare din ţara lor. Dacă mergi la astfel de oameni, sau dacă te ocupi cu astfel de practici, nu aştepta fericire ci o viaţă plină de dezastru în toate privinţele.

Cunosc pe cineva care cu mai mult de 10 ani în urmă a început “într-o şagă” să practice “trasul la cărţi”. Când am auzit, am mers şi i-am spus că este un mare păcat şi îşi va purta consecinţele ea şi copiii lor. Nu a ascultat şi acum familia întreagă le este în foarte mari probleme. Soţul este bolnav grav, ea este departe de casă, una din fete şi-a ieşit din minţi şi ţi se face mai mare mila când vezi cum umblă singură pe drumuri hoinărind. Eu am avertizat-o pe mama lor despre gravitatea practicii ghicitului şi consecinţele grave care vin, dar ea nu a luat seama la Cuvântul lui Dumnezeu. Tu ce spui? Îţi pare glumă? Vrei să încerci singur ca să te convingi?

Aşa numita doamnă Elena face anunţul acesta public, dar sunt foarte mulţi bărbaţi, şi mai ales femei care practică aceste urâciuni în ascuns. Dumnezeu le vede pe toate şi toţi acei oameni îşi vor purta consecinţele. Viaţa pe acest pământ le va fi distrusă şi nu vor vedea fericirea, iar despre soarta lor veşnică, Dumnezeu spune:

Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinători la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua. (Apocalipsa 21:8)

Eşti sceptic cu privire la ce spune Biblia? Nu contează. Aceasta nu schimbă realitatea care este exact aşa cum este scrisă pe paginile Sfintelor Scripturi.

Dacă ai mers la ghicitori, pocăieşte-te azi, mergi la biserică şi mărturiseşte-ţi păcatele şi să nu le mai repeţi nici odată în viaţă. Dacă cumva tu singur practici aceste urâciuni, cum o face doamna Maria, pocăieşte-te. Dumnezeu este îndurător şi plin de milă ca să te ierte şi să te curăţească de orice nelegiuire. Vino la Dumnezeu din toată inima.

Urmărește-ne pe rețele sociale:
Păstoresc Biserica Bunavestire din Chișinău, predau Cuvântul lui Dumnezeu la Institutul de Studiu Biblic Inductiv din Eurasia și conduc Asociația "Învățătură din Cuvânt - Precept Ministries" din Moldova. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am fondat Clubul de Taekwon-Do "Stolas Leukas"Școala de Limbă Engleză "English for a New Life"Școala de Computere "Scriptehinfo"Școala Internațională de Antrenori Sportivi și Școala Internațională Media. Împreună cu soția mea Anastasia, avem trei copii. Din Aprilie 2007 am oferit răspunsuri din Biblie pe acest site la 2566 de întrebări adresate de cititori. Mai mult despre mine citiți aici.
Adaugă un comentariu:

S-au donat:
  • 6
  • 4
  • 8
  • 1
  • 6
  • Lei
  Mai este nevoie de:
   • 1
   • 8
   • 5
   • 1
   • 8
   • 4
   • Lei
Cum se implică Biserica ta în ajutorarea victimelor războiului din Ucraina?
Заполните обязательные поля
Nume Prenume:
Telefon:
E-mail:
Mesajul a fost trimis
Urmărește-ne pe Facebook
© 2015 Moldova Creștină. Toate drepturile sunt rezervate. Creat de web-studio.md